Prodej rodinného domu, Vysoký Újezd, U Sadaře, 231 m2 (ID: 2095799)

U Sadaře, Vysoký Újezd

21 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 101 938 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Vysokém Újezdu

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení klienta Vám nabízíme na prodej prémiovou vilu postavenou v mimořádně úsporné energetické třídě A. Vila Chloe se nachází ve Vysokém Újezdě na vyvýšeném pozemku o velikosti 809 m2 a skýtá novým majitelům moderní bydlení na ploše až 231 m2. Unikátní design a prvky luxusu a komfortu... a mnohé další benefity. Vice na našem webu.

Lokalita:
Vila Chloe se nachází na atraktivním pozemku v obci Vysoký Újezd, na rozhraní okresů Praha Západ a Beroun. To znamená komfort a klid „venkovského bydlení“, s krásnými výhledy na Brdské kopce a zároveň vynikající dopravní obslužnost autem do Prahy. Dálnice D5 stále umožňuje rychlý přesun do centra Prahy. Již za 8 minut jste na dálnici a za dalších 6 minut na pražské stanici metra Zličín. Alternativou je možnost využití vlakového spojení do Prahy z nedaleké obce Nučice.

Pokud by Vám nestačil odpočinek v komfortu Vašeho nového domu a zatoužili byste po vzruchu zábavy a nákupů, můžete vybírat z blízkých nákupních center.

Vysoký Újezd je známý všem golfistům především díky rezortu Albatros s jeho oficiálním mistrovským 18 jamkovým hřištěm a moderní klubovnou s restaurací Kogo. Vynikající je autentická italská restaurace Locale s pravým italským šéfkuchařem. Vrchol chuťového zážitku je na dosah přímo v centru Vysokého Újezdu ve „fine-dining“ restauraci Papilio, která dle znalců aspiruje minimálně na jednu Michelinskou hvězdu.

Vysoký Újezd má dobré občanské vybavení: dětské hřiště, mateřská školka, základní škola, pošta, maloobchodní prodejna Žabka, farmářský obchod, fitness, kosmetický salon, zahradnictví, veterinář a fotbalové hřiště s hospůdkou Sokolovna.

Popis nemovitosti:
Vila Chloe je z architektonického a designového hlediska unikátní originál. Vytápění a ohřev vody je zabezpečen nejnovějším modernizovaným tepelným čerpadlem IVT s velmi tichým provozem a integrovaným chladícím modulem. Součástí domu je řízené větrání s rekuperací tepla Zehnder. Samozřejmostí jsou okna s izolačním trojsklem a před-okenními hliníkovými žaluziemi na elektrický pohon. V domě je zabudovaný ucelený systém chytré domácnosti „smart home“ Loxone, který v základní konfiguraci umožňuje ovládání žaluzií a světel ve vile. Koupelny jsou vybaveny španělskou sanitou Tres a velkoformátovými italskými obklady Marazzi. S důrazem na ekologii je z domu proveden svod dešťové vody ze střech do nádrže o kapacitě 9 m/3 pro zalévání zahrady. Pro zvýšení komfortu je dům také vybaven centrálním vysavačem BEAM. Standardem je krb BEF Home, se zásobníkem dřeva. K pocitu tepla domova přispívají masivní třívrstvé dřevěné podlahy a ovládání nastavení teploty podlahového topení, tepelného čerpadla i rekuperace vzduchu pomocí aplikace.

Za samozřejmost považujeme velkou dvou-garáž s elektrickými vraty a vjezdovou bránu na elektrický pohon. Ve vile se zavedený „domácí vrátný“ – videotelefon ke vstupní brance a k bezpečnosti obyvatel a vile samotné přispívá bezpečnostní systém Jablotron s připojením na PCO (pult centrální ochrany)

Parametry domu

Cena
21 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 3. 2024
Adresa
U Sadaře, Vysoký Újezd
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
231 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
809 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mgr. Marek Kontriš

Mgr. Marek Kontriš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Újezdu (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti