Prodej rodinného domu, Vysoký Újezd, 147 m2

Vysoký Újezd

5 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 070 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Vysokém Újezdu

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rozestavěný dvoupodlažní rodinný dům v obci Lhotka u Berouna /LV 249. Dům je dispozičně navržen jako 4+kk s technickou místností a jeho podlahová plocha činí 147 m2. Dům se nachází na pozemku o celkové výměře 800 m2.
Dům je navržen v energetické třídě B – velmi úsporná (pasiv). Na výstavbu byly použity cihly vápeno-písčitého zdiva. Topení je vyřešeno tepelným čerpadlem v kombinaci s krbovou vložkou s výměníkem pro ohřev teplé vody.

V 1.NP se nachází vstupní chodba, technická místnost, koupelna, špajz a velký obývací pokoj propojený s kuchyní. V 2.NP nalezneme 3. pokoje, koupelnu a šatnu.
K pozemku je přivedena elektřina. Je zde již schválená čistička odpadních vod a připraveny podklady na připojení na místní vodovod, stejně jako před-schválená studna. Budoucí majitel se tedy stále ještě může rozhodnout co mu bude více vyhovovat. Nabízíme také stavební materiál na dostavbu hrubé stavby v ceně nemovitosti.
V pěší vzdálenosti se nachází les, kde leží rozhledna Lhotka. Praha je v dosahu 15 minut. Královské město Beroun je pouhých 6 km a nabízí veškeré občanské vybavení včetně školy, školky, hypermarketů, lékařů a navíc je plné historie. Můžete navštívit medvědárium, Koněpruské jeskyně, hrad Křivoklát a mnoho dalšího.
Pokud Vás stavba zaujala, tak mi zavolejte nebo napište a půjdeme se sem společně podívat.

Parametry domu

Cena
5 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Vysoký Újezd
ID
1230
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
147 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
85 m2
Podlahová plocha
147 m2
Plocha nemovitosti
800 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Topení
Lokální tuhá paliva, Jiné, Podlahové
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Bc. Lukáš Ferenc

Bc. Lukáš Ferenc

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Újezdu (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti