Prodej bytu 2+1, Vrchlabí, Slovanská, 51 m2 (ID: 2091549)

Slovanská, Vrchlabí

3 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 058 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Vrchlabí

Informace k bytu

Hledáte nové bydlení ve Vrchlabí? Líbil by se vám stylově zařízený byt po kompletní rekonstrukci?
Tak to se pojďte podívat na tenhle krásný byt!

Nabízím vám byt o dispozici 2+1 s výměrou 51 m2, který se nachází jen pár kroků od centra Vrchlabí. Byt se skládá z obývacího pokoje, kuchyně, ložnice, koupelny a samostatného WC. K bytu patří také sklepní kóje. Prodává se kompletně vybavený, takže si stačí sbalit kufry a můžete bydlet.

Obývací pokoj o velikosti 17 m2 je díky velkému oknu velice světlý a čeká tu na vás sedací souprava, jídelní stůl se židlemi a TV stolek s televizí. Z obýváku pak projdete do kuchyně vybavené stylovou kuchyňskou linkou v nadčasové bílé barvě, kterou oživuje dřevěný dekor. A se sháněním spotřebičů si hlavu lámat nemusíte, ty už tu totiž všechny jsou. Přes chodbu se pak dostanete do ložnice s výměrou 15 m2.
Místa je tu dost, takže kromě postele si tu můžete zařídit třeba i pracovní koutek nebo pořádnou šatní skříň. V koupelně je stylový walk-in sprchový kout a také pračka. WC je samostatné.

Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu bez výtahu. K bytu patří sklepní kóje o velikosti 4 m2, kam můžete uložit třeba zimní sportovní vybavení.
Parkovat se dá bez problémů přímo před domem.

V okolí bytu je vše, co potřebujete k životu. Jsou tu školy, školky, několik obchodů, vlakové a autobusové nádraží, restaurace i fitko. No a do centra města to budete mít zhruba 2 minuty pěšky.

Parametry bytu

Cena
3 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Slovanská, Vrchlabí
ID
20240112
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
51 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
51 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RISKOIVAN

17. listopadu 237, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ivan Riško

Ivan Riško

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Vrchlabí?

Podobné nemovitosti