Prodej rodinného domu, Chrast, Jiráskova, 65 m2 (ID: 2087853)

Jiráskova, Chrast

1 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 577 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Chrasti

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 2+1 v Chrasti, ulice Jiráskova.

Chrast je vzdálená 12 km od Chrudimi, 24 km od Pardubic.

Rodinný dům o celkové ploše 64,95 m² je v původním stavu a je určen ke kompletní rekonstrukci. Dispozice: 1.NP – dva pokoje, kuchyň, koupelna s toaletou, chodba. 2NP – půda. Na dům navazuje ještě další úložný prostor. Na druhém konci pozemku je zděná garáž a další úložné prostory.

Dům je napojený na elektřinu, plyn, obecní vodovod a kanalizaci. Dům je umístěný nedaleko centra obce na pozemku o celková ploše 526 m². Pozemek je celý oplocený.

V obci žije přibližně 3 200 obyvatel a má dobrou občanskou vybavenost, která zahrnuje: poštu, lékárnu, restaurace, několik obchodů s potravinami, dům s pečovatelskou službou, školu, školku aj.. V obci je možnost výborného sportovního vyžití: 2 fotbalová hřiště, tenisové kurty, hřiště pro veřejnost a sportovní hala. V obci se nachází zámek se zámeckou zahradou, který je přístupný i pro veřejnost. Chrast nabízí i bohatý kulturní program jako např. slavnosti, festivaly a vernisáže.

Financování Vám pomůžeme vyřešit dle Vašich možností a požadavků.

Parametry domu

Cena
1 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Jiráskova, Chrast
ID
241746
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
65 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
65 m2
Plocha nemovitosti
526 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Bc. Markéta Vašatová

Bc. Markéta Vašatová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chrasti (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti