Prodej rodinného domu, Chrast, 84 m2 (ID: 2011255)

Chrast

Rezervováno
3 070 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 631 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Chrasti

Informace k domu

Exkluzivně si vám dovolujeme nabídnout velice zdařile, částečně zrekonstruovanou chalupu/rodinný dům v atraktivním místě, v podhůří Železných hor. V bezprostřední blízkosti se nacházejí všechny přírodní dominanty okolí Luže, Skutečska (Toulovcovy maštale) a Vrbatova Kostelce, spolu s malebným údolím říčky Žejbro.

Prostorný objekt na pozemku o velikosti 477 m2 vám bude sloužit k rodinné rekreaci, s možností trvalého bydlení, jako výchozí bod nesčetných turistických a cykloturistických tras.

Nemovitost se nabízí ve velice dobrém stavebně-technickém stavu (původní opukové zdi), s velice vkusně zrekonstruovaným interiérem, zachovávající si původní ráz, s novou střešní krytinou, zateplením stropu přízemí a ohromným potenciálem rozšíření ubytovací kapacity v prostorách zdravé a movitými věcmi prosté půdy (114 m2). Nemovitost může být okamžitě využívána.
Obytné prostory, nabízející se s komfortní dispozicí 3 + kk jsou obohaceny o technickou místností (kamenné zdi), dílnu (stodolu) a krásný, původní sklep, s potenciálem dalšího rozšíření o půdní prostory. Udržovaná květinová zahrada se sklípkem a příjemným posezením, splní požadavky i náročnější klienteli. Silnice, po které se k ní dostanete a spojující město Chrast s Vrbatovým Kostelcem, slouží jako klidná, příjezdová komunikace.

Objekt je napojen na obecní vodovod a elektřinu, odpady jsou řešeny jímkou na vyvážení. K vytápění objektu slouží dvoje kamna na pevná paliva, v nově zrekonstruované koupelně je instalováno podlahové topení.
V nedaleké Chrasti se nachází veškerá občanská vybavenost, vč. všech typů obchodů, řemeslníků, MŠ, ZŠ, zdravotnických služeb, České pošty, vč. Czech pointu a pravidelného autobusového spojení, několikrát denně do okolních turistických destinací. Železniční zastávka se nachází v nedalekém Vrbatově Kostelci. Do Skutče se dostanete autem do 10 minut, do Chrudimi do 20 minut. Uprostřed krásné přírody a přitom civilizace na dosah!


V případě více vážných zájemců bude kupující vybrán na základě parametrů stanovených prodávajícím.

Možnost zajištění financování s naším finančním poradcem.

Pokud vás nabídka zaujala a máte zájem o bližší informace, případně prohlídku objektu, neváhejte kontaktovat makléře.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
3 070 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 2. 2024
Adresa
Chrast
ID
0297-NP00165
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
84 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
477 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Vox

Jana Palacha 324, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Hác

Ing. Jiří Hác

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chrasti (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti