Prodej rodinného domu, Koberovy, 460 m2

Koberovy

9 495 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 250 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Koberovech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme vám jedinečnou příležitost zakoupit prostorný rodinný dům s netradiční architekturou, situovaný v malebné obci Koberovy u Železného Brodu. Tato vyhledávaná lokalita je známá svou přírodní krásou, klidným životním stylem a přitom dobrou dostupností všech potřebných služeb a zajímavých míst regionu. Koberovy, ležící v srdci Českého ráje, jsou ideálním místem pro rodinný život či rekreaci, o čemž svědčí i rostoucí zájem o bydlení v této oblasti.

Váš nový domov byl postaven v roce 1990 a od té doby prošel řadou rekonstrukcí a modernizací, díky kterým nabízí pohodlí a funkčnost dnešní doby. Celková velikost domu je 460,2 m2 a skládá se z dvou bytových jednotek 4+1, které nabízejí velkorysý prostor pro život. První bytová jednotka v 1. NP má velikost 88,5 m2 a je doplněna balkonem (5,1 m2) a terasou (10 m2). Tato bytová jednotka je aktuálně pronajata, což vám může zajistit okamžitý příjem. Druhá jednotka ve 2. NP o velikosti 86,3 m2 disponuje dokonce dvěma balkóny (5,1 m2 a 9,3 m2), které poskytují krásný výhled do okolí.

Kromě obytných prostor nabízí dům i nebytový prostor (41,9 m2) s kuchyní a koupelnou, vhodný pro využití jako kancelář. Dvě garáže a rozsáhlé sklepní prostory nabízejí dostatek místa pro parkování a další možnosti využití.

Samozřejmostí jsou kvalitní krbová kamna a kotel na tuhá paliva, které zajistí útulno a teplo během chladnějších měsíců. Část zahrady je podsklepena, což přináší další možnosti pro parkování nebo uložení různé techniky.

Tento dům je ideálním řešením pro dvougenerační bydlení či kombinaci bydlení a komerčního využití. Nechte se okouzlit kouzlem života v Koberovech a využijte této jedinečné příležitosti k nákupu domu, který splní vaše sny o dokonalém domově.

Z důvodu, že před zadáním do inzerce nebyl doložen platný průkaz energetické náročnosti PENB, je tato nemovitost v souladu s platným zákonem dočasně do jeho předložení zařazena do energetické třídy G.

Parametry domu

Cena
9 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Koberovy
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
460 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
960 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Mikeš s.r.o.

Reality Mikeš s.r.o.

Proseč pod Ještědem 79, Proseč pod Ještědem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Stanislav Mikeš

Stanislav Mikeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Koberovech?

Podobné nemovitosti