Prodej rodinného domu, Desná, Hutní, 250 m2 (ID: 2124380)

Hutní, Desná

3 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 825 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Desné

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Na prodej rodinný dům v obci Desná umístěný v horní části obce se zástavbou rodinných a rekreačních domů mezi železniční tratí a zástavbou domů osazených podél hlavní silnice. Objekt je přístupný po obecní asfaltové komunikace s navazující zpevněnou prašnou cestou, která u domu končí s možností napojení na elektřinu. Voda je řešená z vlastní kopané studny a odkanalizován do betonové žumpy.

Rodinný dům byl postavený ve třicátých letech dvacátého století nad ulicí Hutní jako samostatný objekt v roztroušené zástavbě osazené do svahu umožňující samostatný vstup z terénu do suterénu a samostatně do přízemí domu. Objekt je zděný cihelný s částečným kamenným podsklepením a obytným podkrovím pod sedlovou střechou. Na dům navazuje větší zahrada s přístupem z přízemí domu s osazenými okrasnými i ovocnými dřevinami a venkovním posezením pod krytým přístřeškem. V objektu byla provedena částečná rekonstrukce a modernizace domu včetně ústředního topení s kotlem na uhlí umístěném v suterénu domu, vybudováním obytné místnosti s kuchyňským koutem a rozvodem teplé a studené vody s ohřevem v ele.bojleru, částečnou úpravy podlah a elektřiny, vybavení kuchyně, zateplením podkroví …………. . Dům je v udržovaném stavu s předpokládanou investicí do výměny části plechové krytiny, opravou části zdi suterénu a dokončení modernizace domu vybudováním soc.zařízení v podkroví a vedlejší koupelny u ložnice v přízemí ……… .

Vstup do domu je z rovné plochy kolem domu do krytého vstupu přízemí s navazující garáží (dílnou) a průchozí tak přes celou délku domu. V přízemí je dále chodby se schodištěm do podkroví a suterénu, obývací pokoj s jídelnou a krbem, kuchyň, ložnice s navazující nedokončenou koupelnou, samostatná koupelna a WC, sklad. V podkroví je jeden velký pokoj a jeden menší pokoj s komorami osazené ve štítech domu. V podstřeší je volný půdní prostor. V suterénu přístupném rovněž z terénu pod domem je chodby se schodištěm do přízemí, nalevo kotelna a napravo sklad paliva plus sklep na zeleninu. Na hlavní vstup navazuje kryté závětří a dřevěný přístřešek s venkovním posezením.
Klidné místo zaručující soukromí s velkým pozemkem zahrady s možností rozšíření o technické i rekreační zázemí u domu vhodné jak k trvalému bydlení tak i k rekreaci.

Parametry domu

Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Hutní, Desná
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2682 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Jizerské hory

Krkonošská 604, Tanvald, Šumburk nad Desnou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zdeněk Brezar

Zdeněk Brezar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Desné (okr. Jablonec nad Nisou)?

Podobné nemovitosti