Prodej bytu 3+1, Hradec Králové, Puškinova, 117 m2

Puškinova, Hradec Králové - Pražské Předměstí

7 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 887 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hradci Králové

Informace k bytu

Prodáme zrekonstruovaný, výborně dispozičně řešený, prostorný byt 3+1/L s garáží v širším centru Hradce Králové, v ulici Puškinova. S celkovou podlahovou plochou cca 117 m2 (byt: 96 m2 + sklep 19,5 m2) jednotka je situována ve 2. NP z 5 ve zděném domě bez výtahu a je v osobním vlastnictví.

Byt prošel kompletní přestavbou v roce 2020 a je ve velmi dobrém stavu. Moderní dispoziční uspořádání s praktickým, uzavíratelným zádveřím (cca 4,31 m2) a centrální halou (cca 12 m2) nabízí samostatné vstupy do všech místností. Obytné pokoje mají velkorysou plochu 21,29 m2, 19,21 m2 a 15,49 m2. Přímo v kuchyni je po ruce praktická, větratelná spíž / komora (cca 2,23 m2) a vstup na lodžii (1,7 m2). Ta je spolu s ložnicí orientována na východ do klidného vnitrobloku. Koupelna s vanou, pračkou a sušičkou je oddělena od WC. Veškeré instalace jsou nové, včetně rozvodů plynu, vody a elektřiny. Podlahy jsou vinylové, okna s hlubokými vnitřními parapety směřují do ulice a jsou dřevěná - euro; ostatní okna jsou plastová s žaluziemi. Je provedena příprava na venkovní žaluzie, odsouhlasená SVJ. Veškeré interiérové dveře jsou nové, včetně obložek. Jsou snížené stropy a pro klidný spánek pomáhá zvuková izolace ve stěně ložnice. Vytápění je etážové s plynovým kotlem (v záruce). Kuchyňská linka ve tvaru U s barem je vybavena myčkou nádobí, parní troubou, indukční deskou a aktivní digestoří. V bytě je možné zanechat veškeré současné vybavení po dohodě. Součástí prodeje je prostorný sklep o výměře 19,5 m2 a garáž umístěná na uzavřeném a udržovaném dvoře se zatravněním, kde je dále k dispozici dřevěná, uzamykatelná kolna.

Dům je po částečné rekonstrukci, v dobře udržovaném stavu, s opravenými nebo novými prvky, včetně kompletně nové střechy, nových oken, zvonků, stoupaček a nové zadní fasády. Bytový dům se nachází v atraktivní lokalitě s bezvadnou obslužností. OC Aupark, pošta, vlakové nádraží, Sukovy sady, ZŠ, MŠ a síť maloobchodů typických pro centra jsou v bezprostřední nebo docházkové vzdálenosti.

Tuto nemovitost prodává kvalifikovaný realitní makléř – certifikace ISO 17024, certifikační ústav VŠE Praha. Číslo certifikátu 238/2020.

Parametry bytu

Cena
7 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Puškinova, Hradec Králové - Pražské Předměstí
ID
N00208
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
117 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo KALKUS & CO.

KALKUS & CO.

Velké náměstí 132/22, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Petr Kalkus

Petr Kalkus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti