Prodej bytu 3+1, Hradec Králové, Milady Horákové, 70 m2

Milady Horákové, Hradec Králové - Nový Hradec Králové

5 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 973 Kč /za měsíc

(+ provize za zprostředkování a právní servis 80.000,- Kč)

Prověřené firmy v Hradci Králové

Informace k bytu

Dovolte, abych Vám představila byt o dispozici 3+1 s balkónem, 70 m2, připravený k okamžitému nastěhování. Nemovitost se nachází ve velmi oblíbené části města Hradce Králové v ul. Milady Horákové, k.ú. Nový Hradec Králové.

Byt prošel cca před 15ti lety rozsáhlou rekonstrukcí (podlahy, interiérové dveře, zděné jádro, plastová okna, bezpečností vstupní dveře, šatna a další úložné prostory na míru). V případě zájmu je možné v bytě většinu vybavení ponechat.

Dům, kde se byt nachází je v dobrém stavu, navíc se jedná o jeden z nejmladších panelových domů v této lokalitě, kolaudován byl v roce 1993. Náklady na bydlení jsou nízké, např. fond oprav pouze 1.000,- Kč/měsíčně.

Bydlení v této lokalitě je velmi žádané a praktické. V docházkové vzdálenosti je opravdu vše, nic Vám zde nebude chybět. Obchod Lidl, Albert, OC Futurum, MHD, základní školy, mateřské školy, specializované obchody, služby, dětské hřiště, fitness, zdravotní středisko a mnoho dalšího. A pokud budete mít chuť projít se třeba do lesa, tak ten se nachází cca 5 min. pěší chůzí od domu.

Pakliže hledáte pěkný byt připravený k nastěhování, navíc na skvělém místě, tak rozhodně doporučuji nezávaznou prohlídku této nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
5 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize za zprostředkování a právní servis 80.000,- Kč
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Milady Horákové, Hradec Králové - Nový Hradec Králové
ID
N514
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Mgr. Kristýna Šindlerová

Veverkova 1343/1, Hradec Králové, Pražské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Mgr. Kristýna Šindlerová

Mgr. Kristýna Šindlerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti