Prodej rodinného domu, Seč, 400 m2

Seč

8 490 000 Kč HYPOTÉKA od 40 461 Kč /za měsíc

(vč. provize)

Prověřené firmy v Seči

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Prodej rodinné domy, 400 m² - Lipová - Seč

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme dva rodinné domy, které jsou funkčně propojeny v jeden celek. Společně s domy se nabízí rovněž pozemek o výměře více než 1000 m², na kterém leží zkolaudované stavby jako je garáž, sociální zázemí, sklad.

První rodinný dům, jenž má 2 nadzemní a 1 podzemní podlaží sloužil původně jako restaurace a penzion. Nyní je ve fázi před rekonstrukcí a nabízí tak možnost vícero využití jako je např. vybudování více bytových jednotek. Dům je kompletně podsklepen a je rozdělen na několik jednotlivých sklepních místností. První i druhé nadzemní podlaží o velikosti cca 200 m² je nachystáno k rekonstrukci, která určí budoucí funkci domu. K domu patří dvůr, který je částečně zastřešen.

Druhý rodinný dům, který je rozdělen na 2 bytové jednotky, je určen k okamžitému nastěhování. První bytová jednotka o dispozici 3+kk je nadstandardně vybavena v rustikálním stylu. K jednotce dále náleží vnitřní bazén a zimní zahrada. Druhá bytová jednotka má dispozici 2+1, a má samostatný vstup.

Nemovitost má z hlediska lokality potenciál na vybudování penzionu, bytových jednotek, či jednotek určených ke krátkodobému pronajímaní. Vzhledem k velikosti nemovitosti doporučuji osobní prohlídku.







Energetický štítek budovy nebyl dodán, proto je automaticky zařazen do kategorie G - mimořádně nehospodárná budova.

Parametry domu

Cena
8 490 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Seč
ID
00143
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
400 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1100 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Filip Hylák

Ing. Filip Hylák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Seči (okr. Prostějov)?

Top nabídky