Prodej bytu 2+kk, Plzeň, K Ovčínu, 51 m2

K Ovčínu, Litice

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Chcete bydlet mimo ruch města a přitom být v jeho těsné blízkosti a to s výbornou dostupností do centra, nebo snad hledáte investiční nemovitost k následnému pronájmu. Obě tyto varianty Vám nabízí právě tento byt Liticích o dispozici 2KK a velikosti 51m2, který se nachází v 1. podlaží cihlového domu.

Další velkou výhodou je, že k bytu také náleží parkovací stání přímo před domem, tudíž starost kam s autem máte hned vyřešenou.

Dispozičně je byt řešen velmi účelně. Při vchodu do bytu se z chodby vchází zvlášť do koupelny a dále pak do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ze kterého se následně vchází do ložnice. Bytová jednotka zůstává nevybavena kromě kuchyně a je k dispozici ihned.

Pro ty co často cestují autem, může být velkým lákadlem i dostupnost dálnice D5, na kterou je z Litic velmi rychlý přístup.
Milovníci přírody a aktivního životního stylu zajisté ocení blízkost cyklistických stezek a lesa, což umožňuje různé venkovní aktivity a procházky. Litice také nabízí veškerou občanskou vybavenost, jako je: MHD, škola, školka, pošta, bankomat, restaurace, místní hospoda a 3x potraviny.
Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce, páry nebo malé rodiny, kteří hledají útulné a moderní bydlení v klidné lokalitě.

Swiss Life Select Vám také nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitního klientského servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Těším se na Vaši zprávu nebo telefonát, ráda Vám poskytnu další informace či domluvíme prohlídku.

Realitní makléřka Gabriela Jirková

Parametry bytu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 3. 2024
Adresa
K Ovčínu, Litice
ID
22272
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
51 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
51 m2
Plocha nemovitosti
51 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Bc. Gabriela Jirková

Bc. Gabriela Jirková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti