Prodej bytu 2+kk, Plzeň, Goldscheiderova, 57 m2

Goldscheiderova, Plzeň, okres plzeň-město, Plzeň 3

5 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 735 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt 2+kk, s celkovou plochou 61,10 m², v osobním vlastnictví, ulice Goldscheiderova, Plzeň - Jižní předměstí. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží, dispozice bytu: obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s vanou, zádveří. K bytu náleží lodžie, sklep, jedno parkovací místo v podzemní garáži a jedno vyhrazené parkovací stání před domem. Byt je součástí novostavby bytového domu kolaudovaného na jaře roku 2024. V celém bytovém domě a bytě ještě nyní probíhají závěrečné stavební úpravy, předpokládaný termín dokončení těchto úprav je konec měsíce května roku 2024. Dům se nachází v klidné lokalitě, obklopený zelení a zároveň místo poskytuje velmi rychlou dopravní dostupnost a veškerou občanskou a kulturní vybavenost. Možno financovat hypotečním úvěrem nebo přenechat stávající hypoteční úvěr s velmi výhodnou úrokovou sazbou. Uvedené výměry bytu jsou orientační. Více informací Vám ráda sdělím po telefonu či osobně na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
5 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Goldscheiderova, Plzeň, okres plzeň-město, Plzeň 3
ID
N2415915
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
61 m2
Patro
3. z 8
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Jana Gregorová

Jana Gregorová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti