Prodej rodinného domu, Krhanice, 140 m2 (ID: 2048562)

Krhanice

8 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 508 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Krhanicích

Úklidové služby

Informace k domu

Vyjímečná nabídka rodinného domu v klidné části Krhanic s vynikající dopravní dostupností do Prahy autobusem, vlakem. Ideální i pro klienty, kteří budou se budou na Prahu 5, Černošice, ale i směr Říčany. Nemovitost plně vyhoví i zájemci, který trvá na kvalitní občanské vybavenosti v místě. K dispozici obchody, škola, školka, včetně lékařů, nemocnice atd. Dům o dispozici 5+kk/terasa/parkovací stání ve v žádané lokalitě k nastěhování ihned. Obývací pokoj s kuchyní + tři další obytné místnosti a jedna pracovna v přízemí, dvě koupelny, chodba. Dům je velice prostorný 140m2, zahrada 500m2. Inženýrské sítě elektřina 220V a 380V, obecní vodovod. Vytápění domu tepelným čerpadlem s vodním, podlahovým vytápěním v rámci celé užitné plochy. Dům zhotoven z cihly Porotherm, střecha betonová Bramac okna trojsklo, zateplení s očekávaným certifikátem v energetické třídy B. V interiéru rodinného domu jsou rovněž pečlivě a citlivě vybrány materiály a zařizovací předměty podle nejnovějších trendů. Další informace telefonicky, případně jsou možné i prohlídky domu. Financování hypotečním úvěrem zařídíme.

Doporučujeme shlédnout plnohodnotnou virtuální prohlídku a širší pohled na okolí z dronu. Odkaz virtuální prohlídky zkopírujte a vložte do web prohlížeče.

https://kuula.co/share/collection/7FDF4?logo=1&info=0&logosize=200&fs=1&vr=1&gyro=0&initload=0&thumbs=1&margin=30

Parametry domu

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 2. 2024
Adresa
Krhanice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
550 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Bydleterychle.cz

Václavské náměstí 831/21, Praha 1

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Pokštefl Peter

Pokštefl Peter

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krhanicích?

Podobné nemovitosti