Prodej rodinného domu, Krhanice, 255 m2

Krhanice

14 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 70 056 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Krhanicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Krhanice u Benešova. Rodinný dům má zastavěnou plochu domu 188 m2, podlahová plocha 223 m2.

Dispozice přízemí: obývací pokoj s kuchyňským koutem a spíží, pokoj - pracovna, koupelna se sprchovým koutem a saunou, samostatné wc, zádveří, prádelna - tech. místnost, garáž se vstupem do domu.

Dispozice 1. patro: ložnice s vlastní šatnou a koupelnou s vanou, sprchovým koutem a wc, 2x pokoj, koupelna se sprchovým koutem, vanou a wc a společná šatna pro pokoje.

Dům: Podlahy plovoucí a dlažba, vytápění - zdroj plynový kotel - radiátory + podlahové, el. 230V/400V, dům napojen na obecní vodovod + vlastní studna, odpady svedeny do jímky - 10 m3.

Zahrada: Zpevněné plochy okolo domu dlažba, pergola se zahradním domkem napojena na el., vodu a odpad. Pergola je vybavená kuchyní k celoročnímu použití, v zahradním domku je uložena bazénová technologie, bazén 8x3m a další samostatná garáž. Pojezdová vrata a garážová vrata s dálkovým ovládáním.

V obci se nachází MŠ, ZŠ, úřad, pošta, obchod, restaurace, sportoviště. Občanská vybavenost v Týnci nad Sázavou - 4 km, v Jílovém u Prahy - 10 km nebo v Benešově - 14 km. Výborné spojení na Prahu. V případě zájmu Vám zdarma zprostředkujeme sjednání hypotéky.

Parametry domu

Cena
14 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 10. 2023
Adresa
Krhanice
ID
732
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
255 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
223 m2
Plocha nemovitosti
1132 m2
Plocha zahrady
909 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Jímka
Topení
Lokální plynové, Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AVILAS reality s.r.o.

AVILAS reality s.r.o.

Jílovská 2599, Týnec nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Zdeněk Šandera

Zdeněk Šandera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krhanicích?

Podobné nemovitosti