Prodej rodinného domu, Kamenice, Na Pokraji, 136 m2 (ID: 2047497)

Na Pokraji, Kamenice, Nová Hospoda

11 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize RK)

Prověřené firmy v Kamenici

Úklidové služby

Informace k domu

V rámci výjimečného projektu Štiřín - Na Pokraji nabízíme k prodeji zkolaudovaný patrový řadový dům o dispozici 5+kk se zahradou v obci Kamenice v sousedství zámeckého parku Štiřín. Projekt Štiřín - Na Pokraji zahrnuje celkem 6 energeticky úsporných zděných řadových dvojdomů s novou obslužnou komunikací a kompletní inženýrskou infrastrukturou. První etapa výstavby zahrnující čtyři dvojdomy, komunikaci a inženýrské sítě je dokončena a probíhají kolaudace. V průběhu kolaudačního procesu je již možné dům rezervovat a zahájit dokončovací interiérové práce tak, aby byl dům způsobilý k nastěhování v průběhu května.


Každý z dvojdomů je rozdělen na dvě samostatné části vymezené jako bytové jednotky, každá s vlastní zahradou. Předmětem této nabídky je prodej jednotky označené RD06A s obytnou plochou 136,21 m2 a se zahradou o výměře 540 m2. Praktická dispozice domu je znázorněna v půdorysných schématech ve fotogalerii. K domu přiléhá 26 m2 terasa přístupná francouzskými okny z obývacího pokoje. K jednotce náleží dvě parkovací stání na pozemku + jsou vymezeny další návštěvnické parkovací kapacity v přilehlé nově vzniklé ulici.


Standardem domu je obvodové izolační zdivo Porotherm 38 EKO+ Profi, sedlová střecha s krytinou Tondach Stodo 12 černé barvy, plastová okna s izolačními trojskly, plastové vchodové dveře, tepelné čerpadlo vzduch - voda zn. Panasonic Aquarea All in One (generace J) s venkovním agregátem Split 7 kW, podlahové vytápění v celém domě, komín Schiedel jako příprava pro umístění krbu/krbových kamen s připraveným externím přívodem vzduchu, terasa z betonové terasové dlažby. Dům není podsklepen. Podrobné informace k provedení stavby na vyžádání rádi dodáme, detaily jsou k dispozici též na webových stránkách projektu stirinnapokraji.cz.


Jednotky jsou prodávány ve stavu nezbytném ke kolaudaci, tedy zejména bez zařizovacích předmětů, povrchů podlah a obkladů, interiérových dveří, krbu, osvětlovacích těles, kuchyňské linky, pergoly apod. Na vyžádání je však možné stavbu dokončit na klíč s výběrem materiálů dle přání zákazníka. Na přání je připravena varianta kompletního dokončení podlah, interiérových dveří, obkladů a vybavení koupelen a WC za cenu 500.000,-Kč + DPH.


V rámci projektu byly nově zrealizovány řady vodovodu a gravitační splaškové kanalizace, bylo dokončeno napojení elektrické energie a instalováno veřejné osvětlení nově vzniklé ulice a chodníku. Vedení STL plynovodního řadu bylo po změně způsobu vytápění (z původního plynového na tepelné čerpadlo) zakončeno v měrných kapličkách na hranici pozemků a přípojky tak nejsou momentálně přivedeny do domů.


Obec Kamenice se nachází 12 km jihovýchodně od hranice Prahy s velice dobrou dopravní dostupností do hlavního města, tj. automobilem necelých 10 km na Pražský okruh nebo dálnici D1, četnými PID autobusovými spoji pak na metro C Budějovická (zastávka 1 km od domu) nebo směr Strančice na vlakové spoje linky S9 (zastávka cca 700 m od domu). Obec má veškerou

Parametry domu

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize RK
Aktualizováno
20. 2. 2024
Adresa
Na Pokraji, Kamenice, Nová Hospoda
ID
755
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
136 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
89 m2
Plocha nemovitosti
629 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Dálnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jan  Görtler

Mgr. Jan Görtler

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kamenici (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti