Pronájem bytu 1+1, Praha - Vinohrady, Máchova, 40 m2 (ID: 2033621)

Máchova, Praha 2 - Vinohrady

23 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky: 3400 Kč + 2420 Kč/osoba )

Prověřené firmy v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

V jedné z nejvyhledávanějších lokalit Prahy 2 - Vinohrady nyní nově představujeme plně zařízený byt 1+1 k pronájmu. Tato vysoce atraktivní lokalita nabízí skvělou dopravní dostupnost přímo u stanice metra A Náměstí Míru a veškerou občanskou vybavenost.


V přízemí bytového domu s výtahem je situován tento světlý, zařízený byt 1+1 k pronájmu disponující obytnou plochou 40 m2. Ze vstupní haly se lze přesunout do plně vybavené kuchyňky se spotřebiči (sklokeramická deska, trouba, lednice, mikrovlnná trouba) včetně jídelního prostoru, dále do obývacího pokoje s ložnicovou zónou a v neposlední řadě do koupelny se sprchovým koutem.


Lokalita disponuje skvělým dopravním spojením do centra (stanice metra Náměstí Míru) a veškerou občanskou vybaveností v místě. V blízkosti bydlení se rovněž nachází mnoho mateřských škol, základních a středních škol, obchodů, lékáren, pošt aj. Pro regeneraci mysli a odpočinek od shonu velkoměsta není nic lepšího než návštěva jednoho z nedalekých přírodních parků - Folimanka, Riegrovy sady, Gröbovka (Havlíčkovy sady) nebo Bezručovy sady. A pokud naopak toužíte po kultuře a společnosti, máte zde bohatou nabídku exkluzivních kaváren, restaurací, barů či divadel (Divadlo na Fidlovačce) v blízkém okolí.


Výše měsíčních poplatků činí 3 400 Kč + 2 420 Kč za osobu.


Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH.


Nabízíme Vám videoprohlidku této nemovitosti z pohodlí Vašeho domova v reálném čase přes Skype, Messenger, WhatsApp a další komunikační platformy.

Parametry bytu

Cena
23 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky: 3400 Kč + 2420 Kč/osoba
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Máchova, Praha 2 - Vinohrady
ID
523172
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Praze 2?

Podobné nemovitosti