Pronájem bytu 1+1, Praha - Vinohrady, Máchova, 40 m2 (ID: 2090103)

Máchova, Praha 2 - Vinohrady

23 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky: 3400 Kč + 2420 Kč/osoba )

Prověřené firmy v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme zařízený byt 1+1 k pronájmu o velikosti 40 m2, situovaný v přízemí secesního domu s výtahem. Nemovitost se nachází v krásné lokalitě Prahy 2 - Vinohrady, disponující veškerou občanskou vybaveností a dobrou dopravní infrastrukturou.


Tento zařízený byt 2+kk k pronájmu dispozičně nabízí vstupní chodbu s vybavenou kuchyňskou linkou včetně jídelního prostoru, obývací pokoj s ložnicovou částí a koupelnu se sprchovým koutem. Možnost pronájmu parkovacího stání za měsíční poplatek 2 420 Kč.


Vinohrady jsou jedna z nejžádanějších pražských lokalit. Mají skvělou polohu, kde vše potřebné najdete do 10 minut chůze. Oblast má výbornou dopravní dostupnost - 2 stanice metra - Náměstí Míru a I.P. Pavlova, několik tramvajových linek a autobusy. Na Václavské náměstí se MHD dostanete už za 5 minut. Dobré je i silniční napojení. Na dálniční okruh dojedete autem už za 12 minut a na letiště Václava Havla za 27 minut. V okolí domu je kompletní občanská vybavenost - lékárna, poliklinika, pošta, supermarkety, úřady, banky, lokální obchody, restaurace a bary. V blízkosti se nacházejí mateřské, základní a střední školy, vysoká škola a dětská hřiště. Pro volnočasové aktivity můžete využít Havlíčkovy a Riegrovy sady s krásnými výhledy na Prahu.


Výše poplatků za domovní služby činí 3 400 Kč + 2 420 Kč/osoba. Energie se hradí zvlášť.


Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH.


Pokud si nemovitost nemůžete prohlédnout osobně, nabízíme Vám také videoprohlídku z pohodlí Vašeho domova v reálném čase přes Skype, Messenger, WhatsApp a další komunikační platformy.

Parametry bytu

Cena
23 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky: 3400 Kč + 2420 Kč/osoba
Aktualizováno
24. 3. 2024
Adresa
Máchova, Praha 2 - Vinohrady
ID
528083
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Praze 2?

Podobné nemovitosti