Prodej rodinného domu, Chocerady, 180 m2

Chocerady

7 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 649 Kč /za měsíc

(cena je včetně provize a služeb RK)

Prověřené firmy v Choceradech

Úklidové služby

Informace k domu

Nemovitost je situována na klidném místě na okraji obce, 350 m od řeky Sázavy, mimo její záplavové území. Rodinný dům je přízemní s obytným podkrovím a půdou, je kompletně podsklepený. Zahrada je výjimečně rozlehlá – její výměra činí 7.943 m2.
Nemovitost je vhodná pro rodinné bydlení (s možností využít stávající dispozici: jeden byt v přízemí, druhý v podkroví), jako rekreační chalupu, obojí ve spojení (vzhledem k rozloze zahrady) k chovu zvířat. Dům je postaven z cihel, podezdívka je žulová, tašky jsou betonové (jejich stáří je 15 let), okna jsou dřevěná. Dům byl postaven v roce 1946. Dispozice domu: v přízemí je veranda, chodba se vstupem do sklepa a na toaletu a schodištěm do patra, hala, kuchyň, spíž, obývací pokoj, pokoj a druhá veranda. V podkroví je obývací pokoj, ložnice, jídelna, koupelna s vanou, chodba, samostatná toaleta a vstup na půdu. Obě podlaží spojuje dřevem obložené schodiště. V suterénu je kotelna, uhelna, dílna, sklep, prádelna a chodba se schodištěm. Dům je vytápěn ústředním topením s kotlem na pevná paliva, v přízemí v OP jsou navíc akumulační kamna, v podkroví pak krbová kamna. Vedle domu je postavena garáž. IS: 2x vlastní studna, na odpadní vody jímka, elektřina 230 a 400 V. PENB-G (bude aktualizováno). Příjezd k domu je zajištěn, po zpevněné komunikaci. Na zahradě jsou vzrostlé lesní stromy, ovocné stromy, je zde i dřevěná chata (cca 20 m2). Zahrada je svažitá. Lokalita: Vlkovec je místní část obce Chocerady, nachází se na levém břehu řeky Sázavy, 35 km (25 min. jízdy autem) jihovýchodně od Prahy s velmi dobrou dopravní dostupností po D1. Velmi dobrá je i dostupnost vlakem i autobusem. Občanská vybavenost je v Choceradech, případně v 16 km vzdáleném Benešově. V případě zájmu Vám zprostředkujeme sjednání hypotéky, právní servis a úschovu finančních prostředků. Doporučujeme prohlídku této zajímavé nemovitosti!

Parametry domu

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize a služeb RK
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Chocerady
ID
NPDO5009
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
180 m2
Plocha nemovitosti
8064 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Petr Doležal

Ing. Petr Doležal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Choceradech?

Podobné nemovitosti