Prodej rodinného domu, Chocerady, 405 m2

Chocerady

10 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 657 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb.)

Prověřené firmy v Choceradech

Úklidové služby

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům situovaný v obci Chocerady, 6km od exitu D1 a cca 30 km od Prahy. Dům byl postaven v roce 1990, v roce 1995 byla provedena vestavba obytného podkroví. Prostorné interiéry se rozkládají na 3 podlažích. Dispozice domu je 5 + kk a 3+kk (v suterénu), s prostornou terasou, dílnou, garáží a třemi technickými místnostmi.

V přízemí se nachází velký obývací pokoj s krbem (30m²), jídelnou (21m²) a kuchyňským koutem (11,2m² + spíž 1,6m²). Srdcem tohoto prostoru je klavír, který hudební nadšence vybízí ke hře. Dále zde naleznete pracovnu (13,4m²), koupelnu s WC (4,3m²) a šatnu s komorou (7,7m² + 1,4m²). Ke zvýšení komfortu slouží přímý vstup na terasu (40m²) a zahradu přímo z obývacího pokoje i z jídelny s úžasným výhledem na Komorní Hrádek. Celková plocha přízemí je 124m².
Po masivním dřevěném schodišti Vás v prvním patře uvítá rozledná chodba. Jsou zde k dispozici tři prostorné ložnice, dvě koupelny a samostatné WC. Hlavní ložnice (24,7m2) disponuje vlastní koupelnou s vanou, sprchovým koutem a toaletou (12,44m²). Druhá a třetí ložnice (30m² + 23m²) má k dispozici koupelnu se sprchovým koutem (4,4m²) a samostatné WC (1,3m²) na chodbě. Celková plocha prvního patra je 120,3m².
V suterénu je k dispozici samostatný byt 3 + kk o velikosti 67m². Dále je v suterénu prostorná garáž (34m²), dílna (29m²) a 3 technické místnosti (prádelna 9,8m², technická místnost 9,7m² a sklad 12,3m²).

Celková užitná plocha této nemovitosti činí impozantních 405m², což zajišťuje dostatek prostoru pro pohodlné vícegenerační bydlení a relaxaci.

Dům je vybaven tepelným čerpadlem NIBE, které zajišťuje ekonomické a šetrné vytápění a ohřev vody.

Venku na vás čeká rozlehlá zahrada o rozloze více jak 1 100m², kde si užijete nejen čas s rodinou a přáteli, ale také rozvinete svůj zahradnický um.

Jedním z největších předností tohoto vícegeneračního domu je jeho výjimečné umístění. Nachází se v klidné a tiché části obce Chocerady, která nabízí příjemné a harmonické prostředí pro život, a to opravdu jen pár kroků od řeky Sázavy. V Choceradech naleznete veškerou základní občanskou vybavenost, je zde zá­kladní i mateřská škola, dětské hřiště, poš­ta, zdravotní středisko, obecní knihovna, rodinné centrum a sportovní areál s fotbalovým hřištěm. Dále jsou zde prodejny potravin a smíšeného zboží, pohostinství, pension, rekreač­ní středisko, a vodácký kemp.

Tento vícegenerační rodinný dům je ideální nejen pro velké rodiny ale i pro ty, kteří potřebují mít také zázemí pro své podnikání nebo koníčky.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Dům je možné financovat hypotékou, s jejímž vyřízením Vám rád pomůže náš hypoteční specialista.
Zaujala Vás naše nabídka? Potřebujete doplnit jakékoli informace? Neváhejte mě kontaktovat. Těším se na Vás na prohlídce.

Parametry domu

Cena
10 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb.
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Chocerady
ID
0320-NP00040
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
405 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1339 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Zdeňka Güttlová, Ph.D.

Ing. Zdeňka Güttlová, Ph.D.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Choceradech?

Podobné nemovitosti