Prodej rodinného domu, Harrachov, 452 m2

Harrachov

20 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 100 032 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Harrachově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Sametově zasněžené hory, horský vzduch, a kousek od sjezdovek - to vše vás čeká u naší půvabné prvorepublikové vily v Harrachově. Vítejte ve Weissově vile, která představuje výborné zázemí pro ty, kdo touží po horském útočišti.
Tato historická vila má 3 nadzemní podlaží s celkovou plochou 451 m², což nabízí dostatek prostoru pro vaši rodinu nebo podnikatelský záměr. Vila má stavební povolení na rekonstrukci a možnost vybudování až 7
apartmánů. Prostor v suterénu lze využít pro velkorysé sklepní kóje/lyžárny, které mohou být přímo přidruženy k apartmánům.
Součástí nemovitosti je rozlehlý pozemek, který umožňuje vytvořit několik parkovacích stání.
Vila má neopakovatelné výhledy na Čertovu Horu či skokanské můstky a nachází se místě, kde naleznete klid a pohodu, ale také spoustu nevšedních zážitků, které vám Harrachov může nabídnout. Sezónní lyžařské radovánky, horské túry, nebo jednoduše odpočinek v náruči přírody - to vše je na dosah ruky, přibližně 300 m od vily se například nachází lanovka.
Součástí nabídky je i kompletní projekt pro rekonstrukci dle stavebního povolení. Vaše představy o tom, jak má váš nový domov vypadat, se brzy mohou stát skutečností.
Pro více informací o projektu a prohlídce této vily nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace při osobním setkání. Financování nemovitosti zajistíme.

Parametry domu

Cena
20 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Harrachov
ID
1015
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
452 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1188 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Svoboda & partneři s.r.o.

Velké náměstí 147/12, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Petr Čírtek

Ing. Petr Čírtek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Harrachově?

Podobné nemovitosti