Prodej rodinného domu, Harrachov - Ryžoviště, 222 m2

Harrachov, Ryžoviště

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prověřené firmy v Harrachově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Prodávaný dům je usazen ve svahu, na okraji města Harrachov, přímo u lyžařské sjezdovky, obklopen loukami a lesy.

Momentálně má dvě podlaží (222m2), terásku (8m2), sklep (cca 18m2) a garáž (cca 20m2). V každém z podlaží najdete 4 pokoje - viz. plánek domu mezi fotkami. Ale vzhledem k tomu, že je určen ke kompletní rekonstrukci, nabízí se zde prostor i pro modernější přestavbu.

Využitím může sloužit nejen k vlastnímu bydlení či rekreaci, ale i k podnikání, například jako penzion nebo lyžařská škola. Nachází se vedle velikého hotelu, což může také nabízet mnohé příležitosti.

Oficielně domu sice nenáleží žádná zahrada, ale okolní pozemek je obecní a běžně využíván, a dle vyjádření města i s možností odkupu.

Jeho hodnota také roste tím, že se nachází v oblasti se stavební uzávěrou, což znamená, že se zde k výstavbě dají využít pouze již zastavěné pozemky jako je tento. Tedy kolem vás už nikdo nic dalšího nepostaví.

Díky turismu je Harrachov celkem živé město a kromě lyžování a výletování po přírodě si zde snadno zajdete i na nákupy nebo do restaurace. Určitě se ale podívejte na proslulé Mumlavské vodopády.

Stav domu: Poslední rekonstrukce společně s přístavbou domu proběhla kolem roku 1988. Do domu je zavedena elektřina i voda. Střecha nejeví žádné známky poškození, avšak v jedné místnosti se zhroutil strop pod koupelnou, pravděpodobně z důvodu prasklé trubky. Dům bude jistě potřebovat další investice, ale dají se zde tvořit úžasné věci.

Zavolejte mi pro více informací a můžeme si domluvit prohlídku.

Parametry domu

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
12. 12. 2023
Adresa
Harrachov, Ryžoviště
ID
06087
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
222 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
174 m2
Plocha nemovitosti
174 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Topení
Lokální tuhá paliva
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Ing. David Černý

Ing. David Černý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Harrachově?

Podobné nemovitosti