Prodej rodinného domu, Mochov, 5. května, 125 m2

5. května, Mochov

5 465 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 045 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Mochovu

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Mochov. Nachází se v samostatné zástavbě rodinných domů a je vhodný pro rodinné bydlení. Celkem nabízí 3 pokoje s kuchyňským koutem, koupelnu, samostatné WC, komoru a zimní zahradu. Dům disponuje velkým půdním prostorem s možností vybudování podkrovních místností.

Dispozice domu: předsíň, ze které je vstup do zimní zahrady, na schodiště do sklepa a chodby, ze které se vchází téměř do všech místností. Ložnice, komora, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, plynovým kotlem a bojlerem, samostatné WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dětský pokoj (vstup z obývacího pokoje). Dále zimní zahrada s krbem, vstup z domu i zahrady.
Vytápění domu je zajištěno ústředním plynovým kotlem (další možnost vytápění kotlem na tuhá paliva umístěným ve sklepě, nyní nevyužívaný, starý kotel) a ohřev vody bojlerem. Odpady jsou řešeny pomocí kanalizace, přívod vody je zajištěn ze studny. Dům je napojen na plynovod a elektřinu, (možnost přípojení k obecnímu řádu přes silnici před domem) . Střecha sedlová z glazovaných střešních tašek. Okna jsou plastová s žaluziemi.
Pod částí domu je sklep v němž je umístěna vodárna, kotel na tuhá paliva, kotelna.
Na pozemku se dále nachází zapuštěný bazén s rozměry cca 3,5 na 3 metry, garáž (s nižším stropem), dílna a bývalé chlévy.

V okolí se nachází částečná občanská vybavenost, včetně školy (1. stupeň), školky a pošty, knihovny, sokolovny a obchodu s potravinami. K dispozici je také veřejná doprava, jako vlak a MHD.

V případě zájmu o prohlídku a bližší informace k nemovitosti mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
5 465 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 3. 2024
Adresa
5. května, Mochov
ID
3277
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
125 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
350 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Mireas, s.r.o.

Sídliště 1434/15, Lysá nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petra Vlastníková

Petra Vlastníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mochovu?

Top nabídky

Podobné nemovitosti