Prodej rodinného domu, Přerov nad Labem, 108 m2

Přerov nad Labem

12 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 524 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Přerově nad Labem

Úklidové služby

Informace k domu

Dobrý den,
dovolte abych Vám nabídla novostavbu bungalovu na pozemku o rozloze 1306 m2, který je právě dokončený a zkolaudovaný.
Dispozice domu:
vstupní chodba, kde je dostatek prostoru pro odložení ošacení a bot, samostatná toaleta a technická místnost, dále 3 obytné pokoje, které jsou hezky prostorné, dobře prosvětlené a mají praktický výklenek pro vestavěnou skříň. Navíc je tu ještě jedna menší místnost, která může posloužit jako šatna nebo pracovna. Dominantou domu je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, přípravou na krb a vstupem na zastřešenou jižně orientovanou terasu s jedinečným panoramatickým výhledem.
Koupelna je vybavena vanou, sprchovým koutem a toaletou. Také můžete využít prostornou půdu pro odložení sezónních věcí nebo třeba jako hernu pro děti.
Dům je vytápěn úspornějším tepelným čerpadlem s klimatizačními jednotkami nebo další variantou je elektrokotel s podlahovým vytápěním. Ohřev vody je řešen bojlerem v technické místnosti.
Konstrukcí domu je moderní dřevostavba v kategorii energetické náročnosti „B“, to znamená velmi úsporná.
Dům je napojený na kanalizaci a vodovod. Pro zalévání zahrady tu máte nádrž na dešťovou vodu.
V Přerově je renesanční zámek, kostel a také nejstarší skanzen u nás. Pro denní život jistě využijetete i školu, školku, obchody, úřad, nebo restaurace.
Dopravní spojení s hlavním městem zajišťuje Pražská integrovaná doprava, vlak nebo dálnice D11, vše v dosahu minut. Černý Most 15min, Čelákovice 6min, Český Brod 15min. Celkově se jedná o velmi pěkné nové bydlení na jedinečném a opravdu klidném místě s neokoukatelným výhledem.
Pokud Vás dům zaujal, ozvětě se mi a domluvíme si společnou prohlídku, cena možna k jednání!
Součástí naší nabídky je kompletní servis, tedy právní služby a zajištění všech potřebných dokumentů, pomoc se zajištěním nejvýhodnějšího financování, pojištění nemovitosti i domácnosti a přepisy energií.
Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.

Parametry domu

Cena
12 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Přerov nad Labem
ID
014N057280
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
108 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
108 m2
Plocha nemovitosti
1306 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Barbora Bilinová

Barbora Bilinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Přerově nad Labem?

Top nabídky

Podobné nemovitosti