Prodej rodinného domu, Louny, Osvoboditelů, 300 m2

Osvoboditelů, Louny

6 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 930 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Lounech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Historický dům na prodej se nachází v centru města Louny, v ulici Osvoboditelů. Odstavné parkoviště odsazuje dům od hlavní komunikace, přesto je z ní dobře viditelný.
To může být výhoda zejména pro komerční prostor, který se nachází v 1.NP. Tyto prostory jsou dlouhodobě pronajímány stabilní společností a slouží jako kanceláře. V minulosti byly prostory užívány i jako restaurační zařízení. Komerční prostory mají samostatný vstup, vlastní sociální zařízení, užitní plocha kanceláře je pak 41,5 m2.
Ve 2.NP je bytová jednotka 3kk na ploše 78 m2. Vstup do bytu je přes prostornou vstupní chodbu a centrální schodiště, které se vine přes všechna podlaží domu a tvoří výraznou dominantu a to i díky původním prvkům jako je zábradlí či dlažba. Byt byl do nedávna užíván dlouhodobými nájemníky, aktuálně by si již zasloužil zásadnější rekonstrukci. Byt je světlý, slunný, velmi vzdušný s vysokými stropy a zachovalými původními prvky jako jsou například dvoukřídlé dveře. Při citlivé rekonstrukci může vzniknou velmi příjemné bydlení jak pro pár tak pro rodinu. Vizualizace představuje jednu z možných variant řešení interiéru. Je možné plně akceptovat původního ducha domu, prostor snese ale i modernější a svěží styl.
Prostorná půda nabízí možnost dalšího rozšíření např. přestavbou na studentský byt. Užitná plocha půdy je 92 m2. Pozednice je vysoká 1,5 m a do štítu je výška 6 m, což umožňuje i mezonetové řešení.
Dalším benefitem je velký, suchý sklep, který je na ploše 62 m2. V úrovni terénu je pak útulný dvorek, schovaný ve vnitrobloku.
Dům je připojen na obecní vodovod a kanalizaci. Topení a ohřev vody zajišťuje pro komerční část plynový kotel. V bytě jsou pak elektrické přímotopy a bojler na ohřev vody.
Občanská vybavenost je v lokalitě samozřejmostí.
Dům v sobě skrývá originální prvky a drobné dobové detaily, které propůjčují nemovitosti nevšední kouzlo. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
6 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Osvoboditelů, Louny
ID
0032-NP08330
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
146 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 50 lidí

Prodejce

Zuzana Šílená, DiS.

Zuzana Šílená, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lounech?

Podobné nemovitosti