Prodej rodinného domu, Říčany, Raisova, 164 m2

Raisova, Říčany

14 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 70 961 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Říčanech

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme na prodej novostavbu řádového rodinného domu v klidné, ale zároveň dobře dostupné části města Říčany u Prahy, navíc s dobrou občanskou vybaveností. Jedná se o komorní projekt, který nabídne pouze 4 řadové domy (byty), každý s vlastní terasou a předzahrádkou a podzemní garáží pro dvě auta a balkonem v patře.

Každý RD bude mít vjezd do vlastní garáže z ulice. Kromě garáže, v polosuterénu najdeme sklepní kóji a technickou místnost, ve které bude umístěn kombinovaný plynový kotel na ohřev vody a topení. Z garáže se dostaneme do schodiště, které vede do přízemí a pak do patra, takže se z auta pohodlně vstoupíte přímo do místností domu.

V přízemí najdeme zádveří se vstupem z ulice, WC pro hosty a velkorysý obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem o velikosti celkem 40 m2. Místnosti v přízemí budou mít velkoplošná okna do ulice a do zahrady. V tuto chvíli se ještě dá budoucí dispozice domu ovlivnit a může tak v přízemí vzniknout další pokoj pro hosty nebo členy větší domácnosti. Obývací pokoj bude mít vstup na terasu a zahrádku o velikosti cca 90 m2.

V patře najdeme tři pokoje o velikostech 10 m2, 11 m2 a 13 m2, koupelnu, šatnu a WC. Největší ložnice bude navíc disponovat vstupem na balkon orientovaný do ulice.

V případě rezervace v této fázi projektu je možný výběr dokončovacích materiálů a změna dispozice domu.

Říčany se staly nejlepším místem pro život v České republice podle analýzy společnosti Obce v datech. Poloha projektu je navíc nedaleko centra Říčan, a abyste vyrazili na nákup nebo do restaurace, nemusíte jet autem. V docházkové vzdálenosti podél Černokostelecké ulice jsou totiž restaurace, cukrárny i obchody, mateřská i základní škola. Z nedaleké autobusové zastávky Říčany, Olivovna se dostanete autobusem na vlakové nádraží v Říčanech do 10 minut.

Parametry domu

Cena
14 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Raisova, Říčany
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
164 m2
Plocha nemovitosti
196 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Admireal s.r.o.

U Mlýnského kanálu 699/18, Praha 8

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Alesya Bigun

Alesya Bigun

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti