Prodej rodinného domu, Kadaň, Čechova, 295 m2

Čechova, Kadaň

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kadani

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Řadový rodinný dům se zahradou se nachází v historické části Kadaně, ul. Čechova. Užitná podlahová plocha domu činí 295 m2. Obestavěný prostor domu je cca 1856 m3. Pozemek celkem 382 m2 - z toho zastavěná plocha domu 173 m2 a zahrada 209 m2. Dům má dvě nadzemní podlaží, je částečně podsklepen a disponuje rozsáhlým půdním prostorem s výškou hřebene přes 7 m., který nabízí možnost dalších stavebních úprav. K domu náleží tichá zahrada, která je lemována původními hradebními zdmi. Zahrada vybízí k odpočinku v pergole nebo k osvěžení v bazénu. Celé první nadzemní podlaží působí výrazným historickým dojmem, který je umocněn původními klenbami. Nachází se zde hlavní chodba, která prochází celým domem až ke vstupu na zahradu. Dále je zde jedna velká obytná místnost, která v současnosti slouží jako kuchyně s obývacím pokojem. Dominantou této místnosti je členitý klenutý strop a klenuté francouzské okno na zahradu. Vzhledem k dispozicím a rázu místnosti, je kuchyňská linka dělaná na míru a zůstane novým majitelům včetně vestavěných spotřebičů. V tomto patře se též nachází i menší koupelna s toaletou, sprchovým koutem a zároveň je zde umístěn kotel s bojlerem. Z chodby lze také vstoupit i do garáže a po schodech přijdeme do druhého nadzemního podlaží. V tomto patře se nachází celkem 4 obytné místnosti, hlavní koupelna, kumbál a šatna. Obytné místnosti jsou velké a světlé, poskytnou tak dostatek prostoru pro velkou rodinu. Hlavní koupelna je dominantou celého patra. Jedná se o klenutou místnost s velkým zrcadlem a dvěma umyvadly. Samostatně stojící velká vana na nožičkách doplňuje historickou atmosféru této místnosti.
Dům prošel kompletní rekonstrukcí v letech 2017-2018. Rozvody elektřiny v mědi, odpady a rozvody vody v plastu, nové rozvody plynu, nový kondenzační plynový kotel s bojlerem. Topení řešeno novými rozvody v mědi a novými radiátory. Nová dřevěná okna a dveře. Sjednocená vinylová podlaha v celém domě. Zateplené stropy v patře. Dům je kulturní památkou, takže lze využít dotace k jeho rekonstrukci či opravám.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Čechova, Kadaň
ID
0548
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
295 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
295 m2
Plocha nemovitosti
382 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITY VLASÁK

Mírové náměstí 183, Kadaň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Vlasák Zbyšek

Vlasák Zbyšek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kadani?

Podobné nemovitosti