Prodej rodinného domu, Pětihosty, 116 m2

Pětihosty

8 680 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 366 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi; speciální akce - sleva 1.300.000,-)

Prověřené firmy v Pětihostech

Úklidové služby

Informace k domu

Nepřekonatelný poměr cena/výkon !! Prodej novostavby luxusně vybaveného domu s pěti pokoji v blízkosti hotelu Sen u Senohrab v uzavřeném resortu s jižně orientovaným pozemkem s automatizovaným zavlažováním z vrtu (neplatíte za vodu). V ceně je i cca 2200m2 společných ploch v resortu, kde jsou umístěny: multifunkční hřiště (fotbálek, volejbal, nohejbal, basketbal, hokejbal, pickleball), workoutové hřiště, velké dětské hřiště s herními prvky, venkovní ping pong, parčík s lavičkami, dále 38 vysazených vzrostlých stromů a téměř 2000 keřů, květin a rostlin.

Rodinné domy jsou řešené jako 5+kk s protihlukovými okny v ložnicích a tepelně izolačními trojskly v obývacím pokoji a celém přízemí. Samozřejmostí jsou 2 parkovací stání na vlastním pozemku před vchodem do domu.

Teplovodní podlahové vytápění v celém domě se samostatnou regulací v každé obytné místnosti i koupelnách vám ušetří výdaje za topení a v zimě budete chtít doma chodit naboso. Dům č.3 má v obývacím pokoji celou prosklenou stěnu směrem na jih, kde můžete se svojí rodinou trávit nádherné chvíle na velké zastřešené jižní terase a až vám tam bude horko, můžete se vrátit zpět do svého domu, kde se díky klimatizaci příjemně ochladíte. V domě máte dále k dispozici 3xWC, privátní manželskou koupelnu přímo u ložnice a také velkou dětskou koupelnu s vanou. Luxusně zařízené koupelny jsou vybaveny velkoformátovými obklady, sanitou od firem Villeroy & Boch, Laufen a SunSwiss a podomítkovými bateriemi od firmy Grohe. Designové bezfalcové interiérové dveře s magnetickými zámky, jsou chloubou celého interiéru.

Vítejte ve "Family Resortu Pětihosty" pouhých 15 minut cesty po dálnici od obchodního centra Westfield Chodov. Dům k nastěhování 1/2024.

Podrobné informace naleznete na našich webových stránkách včetně možnosti virtuální prohlídky interiérů i exteriéru.

Parametry domu

Cena
8 680 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi; speciální akce - sleva 1.300.000,-
Aktualizováno
31. 1. 2024
Adresa
Pětihosty
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
116 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
268 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miroslav Piskáček

Miroslav Piskáček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pětihostech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti