Prodej bytu 3+1, Hradec Králové - Pouchov, Pouchovská, 95 m2

Pouchovská, Hradec Králové

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hradci Králové

Informace k bytu

Chtěli byste bydlet v bytě a zároveň mít možnost relaxovat na zahrádce?

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi částečně zrekonstruovaný byt o dispozici 3+1, o celkové výměře 95 m², se zahrádkou (123 m²), v osobním vlastnictví, který se nachází v 1. nadzemním podlaží cihlového domu v ulici Pouchovská v Hradci Králové. Tento byt se nachází v budově, která má celkem dvě bytové jednotky.

Do bytu je hlavní vstup přes malou verandu z ulice Pouchovská. Dominantou je prostorná kuchyň (14,9 m²), na kterou navazuje velkorysý obývací pokoj (24 m²). Z obývacího pokoje je možný vstup na verandu, ze které vedou schody na zahradu. Byt dále disponuje dvěma samostatnými pokoji (14,9 m² a 18,6 m²), koupelnou s vanou (5,5 m²), samostatným WC (2,1 m²), spižírnou (1,3 m²), chodbou (6,1 m²) a zádveřím (7,2 m²). K bytu také patří sklep, který se nachází v suterénu domu, do kterého je možný přístup ze zahrádky.
Ve všech místnostech jsou plastová okna.

Zahrádka se dělí na dvě části. Předzahrádka (40 m²) se nachází z ulice Pouchovská, ze které je hlavní vchod. Na druhou část zahrádky (83 m²) je možné vstoupit z obývacího pokoje přes verandu, na kterou je možný vstup i vraty z ulice K Zastávce.

Zahrádka poskytuje příjemné místo pro relaxaci, kde si můžete užívat klidné chvíle, posedět s přáteli a zároveň umožňuje Vašim dětem vyjádřit svou energii a hrát si.

Dům je napojen na veřejné rozvody elektřiny, vody, plynu a kanalizaci. Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel umístěný v zádveří, napojený na ústřední topení.
Náklady na bydlení cca 5.000,- Kč/měsíc.

Průkaz energetické náročnosti budovy se připravuje.

Veškerá občanská vybavenost je v místě - obchod, mateřská a základní škola, pošta, restaurace, dětské hřiště, aj. Další výhodou je perfektivní dopravní dostupnost. Před domem je zastávka MHD linek 14 a 25 a vlaková zastávka 60 m od domu.

Nemovitost je bez jakýchkoliv právních vad. Lze ji financovat i hypotékou, kterou Vám rychle zařídíme za Vás.

Cena včetně právního servisu, advokátní úschovy, správního poplatku z katastru nemovitostí, provize RK.

Parametry bytu

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Pouchovská, Hradec Králové
ID
211-NP03692
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
95 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
95 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 67 lidí

Prodejce

Ing. Lenka Lequin

Ing. Lenka Lequin

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti