Prodej rodinného domu, Plzeň - Doubravka, Rokycanská, 140 m2

Rokycanská, Plzeň, Doubravka

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info u realitního specialisty)

Prověřené firmy v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupit si pohodlný rodinný dům v ulici Rokycanská v Plzni - Doubravce. S rozlohou 140 m2 a ideálním uspořádáním nabízí tento dům skvělé možnosti pro bydlení a rozšiřování.
Ve spodní části domu vejdete do prostorné chodby, ze které vstoupíte do kuchyně. V té se nachází kuchyňská linka a pohodlně sem umístíte i jídelní stůl. Z kuchyně se dále můžete vydat jak do obývacího pokoje, tak do hlavní ložnice. Z ložnice můžete přejít do koupelny, která je nadstandardně zrekonstruovaná. Prostorný sprchový kout, toaleta se zabudovaným bidetem, ale především podlahové vytápění. Jelikož má koupelna dvojí vstup, můžeme vejít zpět na chodbu a vydat se 2.NP.
Horní patro domu nabízí další pokoj a nevyužitou půdu, kterou lze snadno proměnit v další obytné prostory.
Tři praktické spíže a technická místnost s kotlem a bojlerem zajišťují pohodlí v každodenním životě.
Celé spodní patro a střecha prošly před 15 lety rekonstrukcí, do které bylo zapojeno i zavedení solárních panelů, které jsou umístěny na střeše domu, zajišťují moderní a efektivní vytápění domu.
Venkovní prostory zahrnují zahradu orientovanou na sever. Předzahrádka a hlavní část domu jsou orientovány na jih. Dvě prostorné kolny a vlastní studna na zahradě poskytují dostatek úložného prostoru a možnost využití vlastní vody.
Přímo za domem se rozléhá Špitálský les, tudíž příroda je zde přímo na dosah.
Parkování je bezproblémové, ať už za vraty domu nebo před ním. Tato nemovitost je ideální pro rodiny, které si cení klidného a pohodlného bydlení s možností dalších úprav a rozšíření.
Prohlídky jsou k dispozici po předchozí domluvě. Nebojte se nás kontaktovat pro více informací a domluvení termínu prohlídky.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info u realitního specialisty
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Rokycanská, Plzeň, Doubravka
ID
56349
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
548 m2
Plocha zahrady
450 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Místní zdroj
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plzni?

Top nabídky

Podobné nemovitosti