Prodej rodinného domu, Dobřany, Lipová, 111 m2

Lipová, Dobřany

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(+ provize RK)

Prověřené firmy v Dobřanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme ke koupi rodinný dům po zdařilé rekonstrukci o dispozici 4+kk se zahradou o rozloze zhruba 300 m² (parcela 463 m²) a stodolou v žádané lokalitě Dobřany. V Dobřanech se nachází veškerá občanská vybavenost a leží zhruba 10 minut od Plzně a 5 minut od nájezdu na dálnici D5.
Obytná část domu se skládá ze zádveří, vstupní chodby, tří prostorných pokojů, toalety, koupelny a obývacího pokoje s kuchyňským koutem, z kterého je vstup přes francouzské dveře na dvorek s pergolou. O ohřev vody a vytápění objektu se stará elektrický kotel, který je připravený na napojení tepelného čerpadla nebo kotle na tuhá paliva. Podlahy jsou vinylové krom koupelny a toalety, kde je kvalitní keramická dlažba. Veškerá okna v domě mají trojskla a stropy jsou zatepleny skelnou vatou. Střešní trámy jsou zkontrolovány a jsou v pořádku (lze poskytnout průvodní zprávu).
Dále k prodeji náleží velice zachovalá stodola, kterou lze upravit na rodinný dům, případně může sloužit jako garáž a půda, z které jdou udělat další dvě bytové jednotky.
Pro více informací a případné domluvení prohlídky kontaktujte makléře. S financováním Vám pomohou naši specialisté.

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
12. 1. 2024
Adresa
Lipová, Dobřany
ID
0192
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
111 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
463 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Lukáš Kydlíček

Lukáš Kydlíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobřanech (okr. Plzeň-jih)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti