Prodej rodinného domu, Střelice, 100 m2

Střelice

Rezervováno
6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Střelicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Útulný bungalov v malebné obci Střelice, která čítá asi 150 stálých obyvatel, pro milovníky klidného bydlení a přitom v příjemné vzdálenosti do metropole Plzeňského kraje.

Střelice leží asi kilometr od města Stod, kde najdete kompletní služby pro občany, včetně lékárny, nemocnice, základní školy, školky, nákupních možností, sportovního vyžití, kulturního domu a mnoho dalších. Samotné Střelice nedisponují žádnou občanskou vybaveností.

Dopravní obslužnost pro děti školou povinné zajišťuje v obci školní autobus. Další dopravní spojení poskytuje vlaková zastávka v nedaleké obci Hradec.

V obci je provedena kompletní plynofikace, v roce 2022 byla dokončena obecní kanalizace.

Okolí obce nabízí sportovním nadšencům dostatek příležitostí k pěší i cyklo turistice. Velmi příjemné koupání si mohou užít v lomu v Hradci.

Především pro ty nejmenší obyvatele Střelic je přímo ve vesnici vybudované dětské hřiště plné rozličných prolézaček, houpaček a dalších dětmi oblíbených atrakcí.
Do budoucna obec počítá s vybudováním hřiště i pro větší děti a dospělé.

V zrekonstruovaném obecním sále se pravidelně pořádají společenské akce a zábavy, kde se Střeličtí mohou setkat i s obyvateli sousedních, spřátelených obcí.

Nabízený domek je o dispozicích 4+kk, podlahová plocha činí cca 100m2. Domek je velmi útulně zařízený a k dispozici je včetně veškerého vybavení.

Vytápění je podlahové, elektrické, teplou vodu zajišťuje bojler. Plyn v domě není zaveden.
Voda je rozvedena z vlastní studny na zahradě, domek je připojen na obecní kanalizaci.

V nádherně upravené a udržované zahradě najdete posezení s grilem i zahradní domek pro skladování různých nezbytností. Příjemné posezení je i na terase, kterou je možné v nepřízni počasí zastínit instalovanými roletami.

Z terasy se dostaneme přímo do obývacího pokoje, který je prakticky propojený s jídelní částí a kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je kompletně vybavena pečící troubou, varnou deskou, myčkou, lednicí a dalšími náležitostmi.
V domě jsou dále dva pokoje, z nichž jeden aktuálně slouží jako ložnice a druhý jako pokoj pro hosty. Poslední je technická místnost, která nabízí dostatek úložných prostor, či případně jiného využití jako pracovny, apod. Koupelna je společná s WC, vybavená sprchovým koutem.

Celý dům je střežený kamerovým systémem se záznamem.

Jedná se o velmi kvalitně provedenou stavbu, která je rovněž velmi prakticky řešená. Stačí si přinést osobní věci a bydlet.

Další informace, fotografie, půdorysy a jiné naleznete na webu https://krausovareality.cz/nabidka-nemovitosti/rodinny-dum-na-klidnem-miste/.

Těším se na viděnou!

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 2. 2024
Adresa
Střelice
ID
00301
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
127 m2
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
576 m2
Plocha zahrady
449 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
133.3 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Voda
Studna
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo WOW Reality, s.r.o.

WOW Reality, s.r.o.

Tylova 473/27, Plzeň, Jižní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Markéta Krausová

Markéta Krausová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Střelicích (okr. Plzeň-jih)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti