Prodej rodinného domu, Líbeznice, Jižní, 277 m2

Jižní, Líbeznice

22 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 107 181 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Líbeznicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji novostavbu nízkoenergetického rodinného domu s pozemkem 880 m2, nedaleko náměstí a přesto v klidné části obce Líbeznice, okr. Praha-východ. Jedná se o nízkoenergetickou, nepodsklepenou novostavbu rodinného domu se zastavěnou plochou 205 m2, s členěním do dvou podlaží viz. půdorysy. Vedle zastřešené terasy se nachází provedená příprava na bazén. Dům má ploché střechy, vrchní je zasypaná kačírkem, spodní jsou připraveny na "zelenou střechu". Fasády zatepleny zateplovacím systémem a před izolačními trojskly se nachází horizontální žaluzie s elektrickým pohonem. Tato nabídka rodinného domu umožnuje personifikaci, dle vlastních představ, nového majitele.

Z inženýrských sítí je k dispozici přípojka elektro 220/380V, vodovod, retenční jímka o objemu 8,5 m2 na dešťovou vodu a dále spádová kanalizace. Příjem TV signálu anténou s rozvodem po domě, internet z antény nebo je možnost optického kabelu. Zabezpečovací zařízení Jablotron + kamerový systém a interkom. Dům je připraven na montáž fotovoltaiky. Topení je zajištěno tepelným čerpadlem s podlahovým rozvodem, ohřev TUV je zajištěn též tepelným čerpadlem. K odvětrání, topení či chlazení domu je připravena rekuperační jednotka s funkčním rozsahem 10-25 °C.

Veškerá občanská vybavenost v místě, dopravní obslužnost zajištěna četnými autobusovými spoji 348, 368, 369, 656, 657. V případě dalších informací či zájmu o prohlídku neváhejte kontaktovat realitní kancelář.

Parametry domu

Cena
22 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Jižní, Líbeznice
ID
725
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
277 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
205 m2
Plocha nemovitosti
880 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Michal Němeček

Michal Němeček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Líbeznicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti