Pronájem obchodního prostoru, Brno - Bohunice, Netroufalky, 250 m2

Netroufalky, Brno, Bohunice

12,8 € /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 89-98 Kč/m2/měsíc služby + energie (elektřina, voda, topení))

Prověřené firmy v Brně

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu obchodní prostory s výlohou v brněnském Campus Science Parku o ploše cca 250 m2 (celkově je možno pronajmout až 414 m2).

Jedná se o přízemní jednotku na rohu budovy D/E, která má výlohy do vnitrobloku centra i směrem k silnici. V současnosti je celý prostor otevřený, ale dá se rozdělit na dvě části dle potřeby klienta (ne však menší, než cca 150 m2). Bezbariérový přístup 24/7, klimatizace, protipožární systém, bezpečnostní služba. (fotky jsou pouze zvenku, vevnitř prostor není dokončený)

V areálu jsou další čtyři administrativní budovy, přičemž všechny poskytují moderní kanceláře nejvyšší kvality. Mezi budovami se kromě zeleně a vodních prvků nachází nachází i malé hřiště, je zde možno zařídit parkování v garážích i na parkovišti.

Brněnský Campus je komplex moderních administrativních a obchodních budov sousedící s univerzitním kampusem Masarykovy univerzity. Tyto dva celky vytvářejí prostor pro business, studium i zábavu na jednom místě a jsou propojeny s obchodním centrem Campus Square. Celý komplex má spojení s centrem města autobusy a trolejbusy.

Volné ihned.

Neplatíte provizi realitní kanceláři. Rádi Vám zajistíme přehled, co se v Brně aktuálně nabízí a bude v příštích třech letech nabízet.

Parametry nemovitosti

Cena
12,8 € /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
+ 89-98 Kč/m2/měsíc služby + energie (elektřina, voda, topení)
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Netroufalky, Brno, Bohunice
ID
00204
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Patro
1. z 6
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Ing. Kristýna Ronková

Ing. Kristýna Ronková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Brně?

Podobné nemovitosti