Prodej bytu 3+1, Pardubice, Boháčova, 70 m2

Boháčova, Pardubice - Bílé Předměstí

4 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 304 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Pardubicích

Informace k bytu

Rád bych Vám představil tento jedinečný byt 3+1 o podlahové ploše 70 m², který se nachází v jedné z nejžádanějších lokalit Pardubic – Studánce. Tento prostorný a moderně koncipovaný byt, situovaný ve 4. patře bytového cihlového domu, se pyšní bezprostřední blízkostí nádherného Studáneckého lesa, který vytváří ideální kulisu pro klidné a pohodové bydlení v objetí zeleně. Nezanedbatelným benefitem pro budoucího majitele je i prostorná garáž v domě o rozloze 20 m², která poskytuje dostatek místa pro vaše vozidlo.

Byt prošel velmi zdařilou rekonstrukcí, během níž byla zmodernizována elektroinstalace a před pár dny byla instalována nová, moderní kuchyňská linka včetně sady kvalitních a energeticky úsporných spotřebičů. Díky prostorné vstupní chodbě se pohodlně dostanete do všech místností.

V levé části bytu, orientované na severovýchodně , se nachází prostorná kuchyně s jídelnou. Obývací pokoj, pracovna i ložnice jsou orientovány jihozápadním směrem ke Studáneckému lesu, což zaručuje okouzlující výhled do zeleně a dostatek přirozeného světla po celý den, které prozáří váš domov. Kompletní rekonstrukcí, vč. rozvodů, prošla také koupelna.

O tepelný i akustický komfort se starají kvalitní plastová okna s dvojitými skly, která zajišťují vynikající izolační vlastnosti a přispívají tak k nízké energetické náročnosti bytu. O vytápění a ohřev vody se postará vlastní plynový kotel, díky čemuž máte naprostou kontrolu nad svými náklady a můžete je přizpůsobit svým individuálním potřebám. Třešničkou na dortu je prostorný balkon, který představuje dokonalé místo pro odpočinek, relaxaci či posezení s přáteli na čerstvém vzduchu.

Lokalita Studánka nabízí skutečně unikátní kombinaci poklidného bydlení v těsném sousedství nádherné přírody a zároveň snadnou a rychlou dostupnost do centra Pardubic. Zastávka MHD je v docházkové vzdálenosti od domu a cesta do centra města zabere pouhých 10 minut, což jistě ocení všichni, kteří dojíždějí za prací či studiem.

Tento zrekonstruovaný byt představuje opravdu jedinečnou příležitost pro každého, kdo hledá moderní, pohodlné a nadstandardní bydlení v atraktivní lokalitě s nádherným výhledem do okolní zeleně a současně chce těžit z výhod života ve velkém městě. Navíc máte skvělou možnost dotvořit si interiér podle vlastních představ a vybudovat si tak skutečně osobitý a útulný domov.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro sjednání nezávazné prohlídky tohoto výjimečného bytu v žádané lokalitě Studánka v Pardubicích. Jsme připraveni vám zodpovědět všechny vaše dotazy a poskytnout vám komplexní servis při realizaci vašeho snu o novém bydlení i pomoci se zajištěním financování koupě.

Těšíme se na vaši zprávu a doufáme, že se brzy stanete hrdými majiteli tohoto skvostného bytu!

Parametry bytu

Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Boháčova, Pardubice - Bílé Předměstí
ID
3824
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo NRG International Realty s.r.o.

NRG International Realty s.r.o.

Kutnohorská 10/55, Praha - Dolní Měcholupy

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Pavel Uhlíř

Pavel Uhlíř

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Pardubicích?

Podobné nemovitosti