Prodej rodinného domu, Chotutice, Zátiší, 107 m2

Zátiší, Chotutice

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Chotuticích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dřevěný, řadový, rodinný dům uprostřed velké zahrady s velmi dobrou dostupností ve středočeské obci Chotutice. Tento útulný domov, který byl zkolaudován v roce 2019 se nachází v klidné lokalitě na konci obce a je ideální pro rodiny s dětmi. Dům nabízí tři ložnice a velkou kuchyni spojenou s obývacím pokojem o celkové užitné ploše 107m². Naleznete zde dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Technickou místnost a v hlavní ložnici velkou vestavěnou šatnu jistě ocení každá žena.
Z kuchyně a obývacího pokoje vedou ven do zahrady francouzká okna, která prostor krásně prosvětlují.

Dům disponuje velkou zahradou o rozloze 2589m², kde si děti mohou hrát nebo rodina relaxovat při letních grilováních. Zahrada nabízí dostatek prostoru pro pěstování květin nebo zeleniny.
Chotutice je obec, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost. Díky nízkoenergetickému domu a ústřednímu plynovému topení je provoz domu ekonomický a příjemný. Měsíční zálohy na plyn se šplhají k částce 3.500 Kč

Tento pohodlný domov nabízí bezpečné a klidné bydlení v prostředí vhodném pro rodiny s dětmi. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Zátiší, Chotutice
ID
0028
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
107 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
107 m2
Plocha nemovitosti
2589 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VALIreality.cz

Kurta Konráda 2517/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

VALI reality.cz

VALI reality.cz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chotuticích?

Podobné nemovitosti