Prodej podílu bytu 3+1, Ústí nad Labem, Emy Destinové, 89 m2

Emy Destinové, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

1 000 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Vyvolávací cena.)

Prověřené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Předmětem prodeje byl spoluvlastnický podíl ve výši id. 1/2 k bytové jednotce č. 1712/3 a id. 444/2986 k pozemku parc. č. 1164, Ústí nad Labem-centrum.
Město Ústí nad Labem statutární a krajské město situované v Ústeckém kraji v blízkosti hranic s Německem. Ve městě městská hromadná doprava, zastávka vlaků, autobusů a kompletní občanská vybavenost. V místě ulice Emy Destinové je možnost napojení na veškeré inženýrské sítě včetně plynu. Budova č. p. 1712 se nachází po levé straně ulice ve stávající řadové zástavbě vzdálena asi 1 km severně od centra města. Okolí tvoří převážně bytové domy. V okolí se nachází téměř veškerá občanská vybavenost. Bytový dům pravděpodobně z přelomu 19. a 20. století s postupnou modernizací.
Zděný třípodlažní podsklepený dům se sedlovou střechou a volným půdním prostorem rozdělený na 3 samostatné BJ.

Bytový dům po částečné revitalizaci, bytová jednotka velikosti 3+1 č. 1712/3 ve II. NP po částečné rekonstrukci technický předpokládaný stav: znalci nebyla umožněna prohlídka.
Celková výměra jednotky je 88,8 m2, k vlastnictví jednotky patří spoluvlastnický podíl v rozsahu 2986 ke společným částem budovy a zahrady. Jedná se o byt 3+1, s koupelnou, kde je umístěný sprch. kout. vana, umyvadlo a WC, s keramickou dlažbou, podlahy jsou původní dřevěné po rekonstrukci, dveře a zárubně jsou původní dřevěné po rekonstrukci, v kuchyni je kuch. linka a plyn. sporák, okna jsou dřevěná zdvojená, byt je vytápěný plyn s ohřevem TUV. Dům je řadový zděný se čtyřmi podlažími nepodsklepený z roku 1911 v původním stavu. Fasáda přední části domu se opravovala před 14 lety a fasáda ze zadní strany domu není. Bytový dům je napojen na rozvody elektroinstalace, kanalizace, plynovodu a vodovodu. Každý byt má vlastní vytápění.

Předpokládaný stav BJ 1712/3:
Zděný objekt se sedlovou střechou a skládanou krytinou, klempířské konstrukce z pozink. plechu, dřevěné trámové stropy s omítaným podhledem, betonové schodiště, vnitřní štukové omítky, venkovní štuková omítka z ulice, ze dvora poškozená, dřevěná okna a vnitřní dřevěné dveře, podlahy v kombinaci PVC, keramická dlažba a koberce, vnitřní keramické obklady koupelny, WC a kuchyně.
Standardní rozvody zdravotechniky, rozvody el. instalace 400/240 V, plynové ústřední vytápění, rozvody v ocel. trubkách a radiátory. Bytová jednotka v udržovaném stavu, ale k rekonstrukci.
Prodej z insolvenčního řízení dlužnice.

Parametry bytu

Cena
1 000 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
Vyvolávací cena.
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Emy Destinové, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
89 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Petra Menšíková

Petra Menšíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky podílu bytů 3+1 v Ústí nad Labem?