Prodej rodinného domu, Smržovka, V Záhoří, 181 m2

V Záhoří, Smržovka

10 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 040 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Smržovce

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivní nabídka velmi zajímavého domu, vhodného jak k trvalému bydlení, tak i k rekreaci.
Dům je atraktivní už svým jedinečným umístěním přímo v srdci Jizerských hor, na úplném okraji obce Smržovka, pod Bukovou horou. Půvabné místo s nádherným výhledem do širokého okolí je přímo balzámem na duši a vytváří ideální podmínky pro klidné bydlení a relaxaci.

Objekt stojí na vlastním pozemku o celkové výměře 1257m2, který tvoří oplocená, udržovaná zahrada. Místo je dobře dostupné po obecní komunikaci, která vede přímo podél severního okraje pozemku.

Dvoupodlažní dům je zapuštěný v mírném svahu. Je celopodsklepený a má rozlehlý půdní prostor, který nabízí možnost vytvoření dalších obytných částí. Celková plocha domu je 181m2 a dispozičně je řešen jako 4+kk.
Dům má dvě venkovní terasy, z nichž jedna je zastřešená. Dalším bonusem je sauna, umístěná v přízemí, do které se vstupuje přímo z jedné ze dvou koupelen.

Bezesporu nejatraktivnější částí objektu je prostorný, vzdušný a nádherně prosvětlený obývací pokoj ve stylu loftu. Místnost má dvě výškové úrovně podlahy, přičemž v nižší části je umístěn kuchyňský kout s výstupem na terasu a komínový sloup s krbovými kamny. Zvýšená jídelní a obytná část nabízí díky prosklené jižní stěně nádherné výhledy do okolní krajiny. Z tohoto prostoru vede masívní dřevěné schodiště do podkroví.
V přízemí se dále nacházejí dvě ložnice, dvě koupelny s toaletou a bidetem, vstupní chodba, kolárna a lyžárna. V mezonetu se nachází třetí, menší ložnice. Podkrovní prostor je využíván jako půda, nicméně i zde se nabízí možnost vytvoření dalších místností. Velmi prostorný je i sklep, který zaujímá celé podzemní podlaží a kam je přístup jak ze zahrady, tak i zevnitř domu.

Vytápění objektu kombinované - krbová kamna, v obou koupelnách podlahové vytápění, ve dvou ložnicích el. přímotopy. Připraveny jsou rozvody na ústřední vytápění. Zdrojem vody je vlastní studna s kvalitní vodou. Odkanalizování řešeno septikem.

Smržovka je jedinečné místo v chráněné krajinné oblasti a její okolí nabízí kvalitně značené turistické a cyklistické stezky na všechny světové strany a bezpočet atraktivních turistických cílů. Lokalita je střediskem zimních sportů a přímo z města je nástup na lyžařskou magistrálu Jizerských hor. V okolí je řada lyžařských vleků a osvětlená sjezdovka.

Termín uvolnění: září 2024

Parametry domu

Cena
10 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
V Záhoří, Smržovka
ID
274211
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
181 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1257 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

František Černý

František Černý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Smržovce?

Podobné nemovitosti