Prodej bytu 3+1, Kopřivnice, Dukelská, 62 m2

Dukelská, Kopřivnice

2 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 106 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kopřivnici

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji slunný, družstevní byt o velikosti 3+1 s balkónem, který se nachází ve IV. nadzemním podlaží čtyřpodlažního panelového domu v obci Kopřivnice na ulici Dukelská. Tato lokalita je v bezprostřední blízkosti centra města, což zajišťuje dostupnost veškeré občanské vybavenosti.

Užitná plocha bytu (včetně balkónu) činí 68.13m2. Do bytu se vstupuje chodbou, z níž se dále vchází do obývacího pokoje, ložnice a dětského pokoje. K dispozici je koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s elektrickým sporákem a troubou.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2013, při které bylo vyměněno několik prvků. Bytové jádro je oblepené kachličkami, v koupelně byl instalován nový sprchový kout a do pokojů nové dveře. V kuchyni, koupelně a na toaletě jsou nové obklady, stejně tak podlahová krytina. V pokojích a kuchyni jsou plovoucí podlahy, v koupelně a na toaletě je dlažba. Kuchyně má dva vstupy, z nichž primárně slouží dveře v obývacím pokoji, zatímco vstup z chodby je využíván jako komora a spižírna.

K dispozici je internet připojený optickým kabelem a kabelová televize (KTK). Dům prošel kompletní revitalizací, je zateplený, má plastová okna, vstupní dveře a schránky. K bytu náleží sklepní kóje. Parkování je možné přímo před domem.

Nespornou výhodou této lokality je blízkost centra a veškeré občanské vybavenosti. V těsném sousedství se nachází základní umělecká škola, mateřská škola i dětské hřiště. Autobusové zastávky a poliklinika jsou vzdáleny pouhých 5 minut chůze od domu.

Parametry bytu

Cena
2 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Dukelská, Kopřivnice
ID
BE23024
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
68 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
62 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BONA ELECTA

Štefánikova 1163/12, Kopřivnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Alena Hefková

Alena Hefková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kopřivnici?

Podobné nemovitosti