Prodej bytu 1+kk, Praha - Hlubočepy, náměstí Olgy Scheinpflugové, 33 m2 (ID: 2140024)

náměstí Olgy Scheinpflugové, Praha 5 - Hlubočepy

Rezervováno
4 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 304 Kč /za měsíc

(Cena vč. kompletního realitního a právního servisu)

Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

REZERVOVÁNO

Představte si, že se každý den probouzíte v bytě, který vám nabízí nejen příjemné bydlení, ale také ideální polohu v klidné části města. Jaké by to bylo, kdyby se tento sen stal skutečností?

Náš nabízený byt 1+kk na náměstí Olgy Scheinpflugové je přesně takový. Jeho podlahová plocha činí 33,4 m2. A jeho celková užitná plocha je cca 37 m2 (obývací pokoj s kuchyňským koutem 23,7 m2, koupelna s vanou se skleněnou zástěnou a WC 4,8 m2, chodba 4,2 m2 a balkon 4 m2 s krásným výhledem).

Byt je situován v novostavbě na Barrandově, což je lokalita, která je známá svou klidnou atmosférou a dobrou dostupností.
Máte rádi přírodu? Prokopské údolí je jen pár kroků od vašich dveří. Potřebujete se dostat do centra? Tramvajová zastávka je hned za rohem a do 20 minut jste na Smíchovském nádraží.
A nemluvě o tom, jak byt vypadá! Moderní design, kvalitní materiály, praktický kuchyňský kout a úžasný prostorný balkon, kde si můžete vychutnat svou ranní kávu nebo večerní sklenku vína.

Díky kompletní občanské vybavenosti (školy, lékaři, obchody, sportoviště vč. krásného aquaparku a pod.), blízkostí přírody a hlavně Prokopského údolí, je to místo, kde se budete cítit jako doma a zároveň budete mít vše, co potřebujete, na dosah ruky.

Pro upřesnění dodávám, že byt se prodává s kuchyňskou linkou vybavenou sklokeramickou dvouplotýnkou, digestoří s komínovým odtahem a myčkou nádobí (45 cm), stropními světly a osvětlením kuchyňské linky a praktickými žaluziemi ve všech oknech a balkonových dveřích. Jinak je byt prázdný, bez jakéhokoli nábytku (každý má jiný vkus). Fotka v inzerci s vybaveným obývacím pokojem je jen virtuální AI úprava k inspiraci, jak by mohl pokoj vypadat.

Měsíční zálohové platby na služby SVJ a správce domu, jsou stanoveny na cca 3.500 Kč, což zahrnuje veškeré služby kromě elektrické energie, kterou si majitel bytu zajišťuje sám.

Díky nízkoenergetické náročnosti budovy, kategorie "B", se dá počítat s minimální tepelnými ztrátami, které můžou mít v dalších letech za následek snížení nadsazených záloh na vytápění bytů u novostavby.

Neváhejte! Máme jen jeden takový byt a ten čeká právě na vás. Představte si, jak se z tohoto místa stane váš nový domov, kde budete žít svůj život plný pohodlí a klidu. Začněte tedy novou kapitolu svého života právě tady.

Rádi vám pomůžeme s vyřízením hypotečního úvěru nebo vám i na tomto bytě zajistíme družstevní bydlení bez prokazování příjmů se splácením anuity až na 30 let.

Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku.

Těšíme se na vás!

Váš realitní makléř, Petr Hromas Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105133.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. kompletního realitního a právního servisu
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
náměstí Olgy Scheinpflugové, Praha 5 - Hlubočepy
ID
N105133
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
37 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
33 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY LUŽINY

Archeologická 2256/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Hromas

Petr Hromas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti