Prodej bytu 2+1, Karlovy Vary, Plešivecká, 52 m2

Plešivecká, Karlovy Vary - Rybáře

2 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 437 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Karlových Varech

Informace k bytu

Nabízím Vám prodej bytu 2+1 v klidné části Karlových Varů v lokalitě Rybáře.

Jednotka je situována do 4. patra s výtahem. Okna mají orientaci na jihozápad do zeleně. Byt je v původním a velmi udržovaném stavu se zánovní kuchyňskou linkou. Výhodou jsou neprůchozí pokoje a prostorově velmi solidní chodba. Oba pokoje jsou stejně veliké a na podlahách mají parkety. V chodbě a kuchyni je plovoucí podlaha. V předsíni jsou vestavěné skříně a v kuchyni spížka. Rozměry a výměry v půdorysu jsou orientační.

Nejen na sušení prádla je možno v mezipatře využít uzamykatelnou velikou lodžii. K bytu také náleží sklepní kóje v suterénu.

Celý dům prošel zdařilou revitalizací – nová plastová okna, zateplení fasády i zánovní výtah (2018). Za domem je přímo klidová zóna se zelení. Dům je čistý a bezpečný – elektrickou koloběžku můžete nechat na chodbě. PENB zatím nedodán.

Parkování na ulici je hned u domu. V místě občanská vybavenost jako je pošta, MŠ, ZŠ. Centrum nedaleko. Vyhledávaná lokalita pro klidné bydlení.

Prohlídku vřele doporučuji. Možnost koupě na hypotéční úvěr. Se zajištěním optimálního financování Vám pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
2 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Plešivecká, Karlovy Vary - Rybáře
ID
404
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
53 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mgr. Diana Benšová

Mgr. Diana Benšová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti