Prodej bytu 3+1, Praha - Malá Strana, Mostecká, 112 m2

Mostecká, Praha 1 - Malá Strana

20 660 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 98 459 Kč /za měsíc

(Kupující provizi RK neplatí.)

Prověřené firmy v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

V samotném srdci Malé Strany nabízím exkluzivně zprostředkování prodeje mimořádného, velmi prostorného a světlého bytu o dispozici 3+1 o ploše 112,5 m² se společnou terasou o velikosti 20 m². Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží historického domu U Bíle růže na původní Královské cestě, a to pouhých pár desítek metrů od Karlova mostu v Mostecké ulici. Atraktivitu nemovitosti podtrhuje úžasný výhled na kostel Paní Marie Vítězné a Petřínské sady, přičemž tato orientace je zárukou absolutního klidu.

Byt je ve velmi dobrém stavu a připraven k okamžitému užívání bez nutnosti dalších investic. Stejně jako historický dům, prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2010 i samotný byt, ve kterém dlouhá léta bydlel světoznámý výtvarník, architekt a designér Bořek Šípek. Díky novým špaletovým oknům je zajištěn tepelný a zvukový komfort v celém bytě, i úspora nákladů na energie. Samotná budova a společné prostory jsou ve velmi dobrém stavu. V domě je pouhých 6 jednotek, což přispívá k soukromí.

Byt je díky svému umístění a dispozici vhodný jak pro vlastní bydlení, tak i jako reprezentativní sídlo firmy či jako zajímavá investice pro krátkodobé i dlouhodobé pronájmy.

Dominantou celého bytu je kuchyně s jídelnou, která slouží jako místnost, která propojuje celý byt. Z kuchyně se vstoupí skrze původní dřevěné dveře do dalších místností, z nichž dva velkorysé pokoje s jižní orientací s krásným výhledem a severní pokoj je orientován do klidného dvora vnitrobloku.

V bytě je dále k dispozici rozlehlá koupelna s vanou a toaletou, vytápění bytu je zajištěno plynovým kotlem. Interiérové vybavení je v harmonii mezi historickými prvky a moderním designem. Dostatek úložných ploch je zajištěn díky prostorným pokojům, velmi praktickému půdorysu samotné nemovitosti a komora v bytě.

Pro budoucí majitele tato nemovitost je zdrojem exkluzivního bydlení na prestižní adrese, kde se kloubí historie, pulzující ruch velkoměsta s neskutečným tichem v bytě. Samozřejmostí je kompletní občanská vybavenost, velmi dobrá dopravní dostupnost a v neposlední řadě genius loci, který budete těžko jinde hledat.

Pojďte se přesvědčit a zavolejte mi. Rád Vám tento mimořádný byt osobně představím.

Zájemcům garantuji naprosto bezproblémový a bezpečný prodej nemovitosti.

V případě zájmu Vám rád zprostředkuji financování.

Vzhledem k tomu, že není k dispozici průkaz energetické náročnosti budovy, uvádím stupeň „G“.

Parametry bytu

Cena
20 660 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupující provizi RK neplatí.
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Mostecká, Praha 1 - Malá Strana
ID
20240502
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
112 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
112 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Milan Šámal

Ing. Milan Šámal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 1?

Podobné nemovitosti