Prodej rodinného domu, Praha - Slivenec, Za křížkem, 229 m2

Za křížkem, Praha 5 - Slivenec

21 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 102 458 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele vám zprostředkujeme koupi rodinného domu 4+1 s garáží pro 2 auta, saunou, 3 koupelnami, pracovnou a prádelnou. Dům se nachází spolu s rozsáhlou, udržovanou zahradou a terasou v městské části Prahy 5 - Slivenec na pozemku o celkové rozloze 551 m2. Dům z konce 90. let minulého století svým současným stavem, a především atraktivním umístěním v klidné lokalitě s okolní zástavbou rodinných domů, skýtá možnost komfortního a klidného bydlení zejména pro rodinu.

Dispozice domu: suterén garáž (cca 40 m2), prádelna, komora, sauna s bazénem a koupelna (cca 37 m2). Přízemí: (cca 82 m2): zádveří, chodba se schodištěm, obývací pokoj, kuchyň se spíží, pracovna a samostatné WC. Druhé patro (cca 69 m2): ložnice se dvěma šatnami, druhá ložnice se samostatnou koupelnou a WC a další samostatná koupelna s vanou a WC, balkón (cca 2 m2). Vytápění domu: podlahové vytápění v kombinaci s elektrickými radiátory. Současně je možné dům částečně vytápět krbem umístěným v obývacím pokoji, který je opatřen tepelným rozvodem do několika částí domu. Přízemí a druhé patro je také vybaveno kvalitními klimatizačními jednotkami. Udržovaná zahrada se vzrostlými okrasnými keři a stromy je situována kolem celého domu. Klidová část spolu s pergolou a terasou se nachází v zadní části zahrady.

Unikátní poloha domu zajišťuje veškerý komfort i z hlediska občanské vybavenosti (autobus cca 1 min., tramvaj (zastávka Slivenec) cca 15 min., autem do centra Prahy cca 15 min., Letiště Václava Havla (cca 15 min. autem) a nájezd na městský okruh se nachází cca 2 min. Lokalita nabízí také mnoho volnočasového a sportovního vyžití. V pěší vzdálenosti se nachází 3x MŠ, 1x ZŠ, dva obchody, pošta, tři restaurace, dvě dětská hřiště, tenisová hala a mnoho dalších služeb. Sportovní a relaxační vyžití nabízí zejména Přírodní park Radotínsko-Chuchelský háj a Přírodní rezervace Homolka, obojí v docházkové vzdálenosti. Aquapark se nachází v dojezdové vzdálenosti (cca 5 min.).

Obec také protíná několik turistických a cyklistických tras vedoucích do okolních přírodních památek, zejména pak Přírodní park Prokopské a Dalejské údolí a CHKO Český Kras. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím předložen, proto uvádíme Energetickou náročnost budovy třída G mimořádně nehospodárná. Koupi nemovitosti je možno financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma zprostředkujeme a vyřídíme.

Parametry domu

Cena
21 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Za křížkem, Praha 5 - Slivenec
ID
285
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
229 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
229 m2
Plocha nemovitosti
660 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Jakub Melichar

Bc. Jakub Melichar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti