Prodej rodinného domu, Přílepy, 250 m2

Přílepy

9 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Přílepech

Úklidové služby

Informace k domu

V malebné a klidné obci Přílepy u Rakovníka nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům, který nabízí mnoho možností budoucího využití. Dům je umístěn na pozemku s celkovou plochou 1198 m2 a nabízí svým majitelům naprosté soukromí nebo také další možnosti výstavby. Dům může pohodlně obývat početná rodina nebo ho lze díky stavebním úpravám přestavět na dům s více samostatnými jednotkami.
Přízemí nabízí hlavní obytný prostor nově zařízené kuchyně (21 m2) umístěné pod klenutým stropem, na kuchyň pak navazuje obývací pokoj s jídelnou (31 m2). Z chodby je přístupná nedokončená koupelna s funkční toaletou, skrze kterou lze vstoupit do prostorné technické místnosti. Dále je v přízemí zvenku přístupná velká dílna.
V prvním patře se nachází samostatná garsoniéra s kuchyňským koutem a koupelnou (33 m2), centrální pokoj otevřený ke schodišti (50 m2), 2 ložnice (20 m2 a 19 m2) a veliká koupelna s vanou a toaletou (16 m2). Další možnosti využití nabízí nad částí domu půdní prostor.
Dům je napojen na elektřinu, vodovod i kanalizaci. Vytápění zajišťuje elektrokotel a také kotel na tuhá paliva v kombinaci dřevo a uhlí. Velký bojler zajišťující ohřev vody lze variabilně napájet jedním nebo druhým kotlem. Dále jsou v obytné místnosti krbová kamna. Dům prošel v posledních 3 letech rekonstrukcí, kompletně nové jsou rozvody elektřiny, rozvody topení v mědi. Dům má novou střechu a nová plastová okna. Podlahy v domě jsou kombinací dlažby a plovoucí podlahy. Další úpravy interiéry mohou z domu udělat ideální i vícegenerační bydlení či například ubytovací zařízení jako je penzion, což byla původní představa současné majitelky.
Na upraveném vnitřním dvoře lze trávit čas mezi původními romantickými zdmi okolních stodol. Velké dřevěné sezení vybízí k posezení s přáteli. Část soukromého pozemku je ještě vzadu za domem. Je to nádherné místo s malou vodní nádrží, které nabízí naprostý klid a posezení nebo procházky. Na pozemku je studna, nyní využívaná pro závlahu zahrady.
Přílepy jsou malou obcí s obecním úřadem a obchodem. Další občanskou vybavenost nabízí 2 km vzdálená obec Kněževes, kompletní pak 11 km vzdálený Rakovník. Praha je vzdálená 60 km.

Parametry domu

Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Přílepy
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1198 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Anneta Kudrnová

Anneta Kudrnová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Přílepech (okr. Rakovník)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti