Prodej rodinného domu, Úvaly, E. E. Kische, 123 m2 (ID: 2137805)

E. E. Kische, Úvaly

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Úvalech

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte klidné bydlení s pohodlím jednopodlažního domu, obklopeného zelení, a přitom s rychlým přístupem do Prahy?
Exkluzivně vám nabízím ke koupi rodinný dům se zahradou, situovaný ve vyhledávané a klidné části Úval u Prahy. Tato nemovitost představuje ideální kombinaci pohodlného bydlení a výhodné polohy.
Tento jednopodlažní dům postaven v roce 2017, má dispozici 3+KK a plochu 123 m2, je ideální volbou pro ty, kteří hledají hezké bydlení, obklopeni klidem a zelení, s rychlým a snadným přístupem do hlavního města.
Dům je obklopen prostornou zahradou 412 m2, která poskytuje dostatek soukromí a prostoru pro odpočinek i rodinné aktivity. (zastřešená terasa, bazén, zahradní domek). Vlastní parkování na pozemku zajišťuje komfortní a bezpečné stání pro vaše vozidla přímo u domu.
Interiér domu je navržen s důrazem na funkcionalitu a pohodlí, nabízí dostatek prostoru pro rodinný život. Velká okna zajišťují dostatek denního světla a krásný výhled na okolní zahradu.
Lokalita nabízí perfektní kombinaci klidného bydlení v přírodě s vynikající dostupností do centra Prahy, ať už automobilem nebo veřejnou dopravou. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost školy, školky, obchody, restaurace a množství možností pro volnočasové aktivity a sport.
Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s výhodami života blízko hlavního města.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, máme pro vás připravenu nabídku výhodného financování. Volný ihned.
Doporučuji, záruka hezkého bydlení.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
E. E. Kische, Úvaly
ID
505
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
123 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
123 m2
Plocha nemovitosti
535 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Perfect Living

Na hranicích 244/1, Praha, Bohnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Roušal Radek

Roušal Radek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Úvalech?

Podobné nemovitosti