Prodej rodinného domu, Březolupy, 110 m2 (ID: 2137436)

Březolupy

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Březolupech

Informace k domu

Nabízíme k prodeji přízemní rodinný dům s podkrovím o jedné bytové jednotce 5+1 s příslušenstvím ( 110 m 2 ) a menší zahrádkou , který je postaven cca v 30-letech ze smíšeného zdiva v klidné části obce Březolupy. Dům je připojen ne elektřinu, plyn a kanalizaci. Voda vlastní z vrtané studny z hloubky cca 20m. Rozvody v domě jsou nově udělané. Topení je ústřední plynové nebo krbem na TP. Ohřev TV prostřednictvím plynového bojleru. Okna plastová, strop dřevěný, podlahy prkenné nebo OSB desky s podlahovinou. Na pozemku je postavena stodola sloužící jako sklad. Vše funkční určeno k okamžitému užívání.
Obec Březolupy leží na důležité spojnici měst Zlín a Uherské Hradiště, nedaleko pak jsou další větší města Napajedla, Otrokovice a Uherský Brod. Poloha obce je proto výhodná z důvodu dopravní dostupnosti při dojíždění do zaměstnání, ale i nemocnic, úřadů, škol vyšších stupňů a kulturních zařízení. Březolupy sousedí katastrálním územím s devíti sousedními obcemi. Jmenovitě to jsou: Topolná, Bílovice, Částkov, Svárov, Nedachlebice a Zlámanec z okresu Uherské Hradiště, Bohuslavice, Šarovy a Komárov pak z okresu Zlín.
Březolupy mají v současnosti 1674 obyvatel ( k 1.1.2020 ) Má samostatný obecní úřad I. stupně s matrikou, úplnou Základní školu s devíti ročníky, Mateřskou školu se třemi třídami, poštu, zdravotní středisko, Místní knihovnu. Dále víceúčelovou halu, v níž se sportuje, ale konají se zde i kulturní vystoupení, Autokemp Slovácko, střelnici, Stanici technické kontroly, Dům zahrádkářů s pálenicí a moštárnou, Zahrádkářskou kolonii, sběrný dvůr, Farní kostel a hřbitov. Dále se v obci nachází obchodní dům Jednota COOP a tři hospůdky, z nichž ve dvou se vaří, máme zde i několik autoopraven a ubytovnu. V centru najdete také plochou dráhu a fotbalové hřiště, v kempu tenisový kurt a hřiště na plážový volejbal, za halou, školou a školkou pak dětská hřiště.
Mezi tradiční události patří zejména jarní a podzimní auto-moto burza, říjnové Slovácké hody s právem, srpnová Březolupská pouť, vánoční jarmark s obecní zabijačkou a koštem slivovice, zimní fašank, podzimní beseda se dříve narozenými spoluobčany, turnaje ve volejbale a halovém fotbale.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Březolupy
ID
1639
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
410 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

APOLLO REALITY

Hodinářská 1523, Uherský Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Antonín Polášek

Antonín Polášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Březolupech?

Podobné nemovitosti