Prodej pozemku pro bydlení, Velká Bíteš, 6441 m2

Velká Bíteš

53 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 256 395 Kč /za měsíc

(+DPH)

Prověřené firmy v Velké Bíteši

Informace k pozemku

V době, kdy se zvedá poptávka po bytech je tato investiční příležitost do projektu Rezidence Bíteš rozhodně zajímavá. Exkluzivně nabízíme prodej stavebního pozemku o výměře 6441 m2 s vyprojektovaným promyšleným developerským projektem k výstavbě bytového domu včetně stavebního povolení.

Již při výběru místa pro realizaci, bylo více než jasné, že zde může vzniknout šťastný domov pro spoustu rodin i jednotlivců.

Jako bonus se možná jeví maličkost v podobě krásného výhledu do okolí, ale v konečném důsledku je právě prostředí jedním z hlavních faktorů, který rozhoduje o tom, kde bude člověk žít spokojeně.

Stavba a její specifika:
Pětipodlažní bytový dům s celkově 62 bytovými jednotkami, 3 ateliéry, 3 komerčními prostory a téměř 1000 m2 plochy podzemních garážích, má tvar písmene „L“ a je navržen tak, aby zapadal do svažitého terénu, čímž vznikla zajímává stavba terasovitého charakteru, kde druhé až čtvrté podlaží částečně ustupuje, vytváří tak terasy pro přilehlé byty a poslední páté patro ustupuje ze všech stran.

Celkový pohled pak tvoří zajímavý architektonický detail a objekt tak působí odlehčeně.
Dispoziční členění bylo tvořeno přímo na míru současných požadavků a potřeb kupujících, kde se snoubí stále ještě dostatek prostoru v jednotlivých bytech a zároveň se dbá na jejich dostupnost, ať už při realizaci koupě formou hypotéky nebo využití vlastních prostředků.

V projektu se tedy vyskytuje celá škála velikostí a výměr od bytových jednotek 1+kk (35-40 m2) , 2+kk (43-67 m2), 3+kk (62-95 m2) až po 4+KK (75-80 m2). Samozřejmostí jsou již balkóny, ale v projektu naleznete i byty s nádhernými terasami až do výměry 120 m2. Ke všem bytům je pak počítáno se zděnou sklepní kójí, se zabezpečovacím systémem napojeným na byt a osazenou elektřinou pro moderní využití, třeba formou možnosti nabíjení elektrokola, což už jen dokresluje promyšlenost celého projektu do detailů.

Ani s parkováním si nemusí budoucí majitelé dělat starosti, objekt disponuje dostatkem parkovacích garážových stání, ale i samostatných garáží, včetně přípravy kabelovodů pro pozdější možnou instalaci dobíjecí stanice.

Okolní zpevněné plochy budou dále využity i pro zajištění dalšího dostatečného počtu parkovacích míst a i zde je počítáno s realizací přípravy pro dobíjecí stanice – pro možnost pozdějšího připojení.

Dobrá dopravní dostupnost, a to ať v rámci Velké Bíteše, tak i dostupnost dálnice D1 a budoucí infrastruktura uzavírá základní pozitiva daného projektu.
S podrobnějšími technickými či technologickými parametry se lze seznámit buď na osobním jednání s naší milou makléřkou nebo na stránkách projektu.

Parametry pozemku

Cena
53 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+DPH
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Velká Bíteš
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
6441 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Gabriela Odvářková

Gabriela Odvářková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Velké Bíteši?

Podobné nemovitosti