Prodej rodinného domu, Dolní Poustevna - Horní Poustevna, 155 m2

Dolní Poustevna, Horní Poustevna

1 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 242 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Dolní Poustevně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Jedná se o nemovitost, která je vedena jako rodinný dům v obci Horní Poustevna necelý kilometr od hranice národního parku České Švýcarsko. Dům leží v klidné lokalitě na hranici lesa.

Dům se skládá ze suterénní místnosti/garáže (přístupná zvenku), 1.NP v dispozici – vstupní obytná předsíň, obývací pokoj, kuchyně, koupelna a skladovací prostor. 2.NP s nedokončeným samostatným vstupem v dispozici pokoj a půdní prostor.

V domě byla započata rekonstrukce: střecha a komín v roce 2019, 1.NP v roce 2020. Dostupné sítě – elektřina, voda pouze užitková ze studánky (nádrž 2.000 l), možnost připojení na vodovodní řad (vzdálenost cca 300 m), kanalizace formou septiku. Topení lokální v krbových kamnech, ohřev vody elektrickým bojlerem nebo brutarem. Nutno se sousedy dořešit věcné břemeno chůze a jízdy (bylo zavedeno pouze na dřívějšího majitele, nikoliv na nemovitost) pro přístup do garáže.

Lokalita je ideální pro milovníky přírody, Podél domu vede cyklostezka (3043) a obcí procházejí dvě značené turistické trasy (modrá, zelená). Nedaleko se nachází jak NP České Švýcarsko tak i druhá část národního parku na německé straně Sächsische Schweiz. Dojezdové vzdálenosti: Sebnitz (Německo) 5 minut, Velký Šenov 8 minut, Bad Schandau (Německo) 25 minut, Rumburk 25 minut, Praha (Letňany) 1 hodina 50 minut.

Parametry domu

Cena
1 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Dolní Poustevna, Horní Poustevna
ID
N1791
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
110 m2
Podlahová plocha
155 m2
Plocha nemovitosti
208 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REHYPEX, s.r.o.

REHYPEX, s.r.o.

Veleslavínova 208/9, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Petr Plaček

Ing. Petr Plaček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolní Poustevně?

Podobné nemovitosti