Prodej rodinného domu, Pstruží, 133 m2 (ID: 2136857)

Pstruží

9 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Pstruží

Informace k domu

Nabízíme vám k prodeji moderní, prostorný rodinný dům 5+KK, který je zcela ideálním řešením pro větší rodinu. Tato novostavba kolaudovaná v roce 2019 se nachází na pozemku o výměře 809 m2 v krásném prostředí podhůří Beskyd, 5 min jízdy autem z Frýdlantu nad Ostravicí, 15 min z Frýdku-Místku. Jedná se o nízkoenergetický zděný bungalov o zastavěné ploše 198 m2, postavený z kvalitních materiálů. Při konstrukci domu byl kladen důraz na kvalitu, dlouhou životnost stavby a energetické úspory. Obvodové zdivo tvoří VPC cihly s 20 cm izolací z polystyrenu, vnitřní příčky Porfix, kvalitní okna - profil VEKA s předokenními roletami. Plovoucí podlahy jsou vytápěny elektrickými topnými kabely Fenix s regulací v každé místnosti. SDK stropy jsou zatepleny 35 cm foukanou izolací, střešní krytina je z asfaltového šindele, na střeše jsou nainstalovány fotovoltaické panely. Dům je napojen na veřejný vodovod, má svou ČOV a 8 m3 retenční nádrž na dešťovou vodu.
Dům je dispozičně velmi dobře navržen. U vstupu se nachází technická místnost, zádveří a WC. Následuje prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, přes který se dostanete na jižně orientovanou prostornou zastřešenou terasu.
V klidové části domu nalezneme tři samostatné pokoje, koupelnu s umyvadlem a vanou.
V protilehlé části domu se nachází šatna, ložnice a druhá koupelna s umyvadlem, sprchovým koutem a WC.
Na pozemku se dále nachází samostatná prostorná garáž o podlahové ploše 50 m2.
Tato nemovitost nabízí ideální prostředí pro rodinný život a bude skvělým domovem pro vaši rodinu.
Pro více informací a prohlídky této nemovitosti, která se nachází na velmi žádané adrese a která bude k dispozici cca od 7-8/2024 mne neváhejte kontaktovat na telefonní čísle 777 223 948, popřípadě využijte emailovou adresu : petr.zavodny@re-max.cz. Samotné prohlídky domu bude možno realizovat nejdříve koncem května 2024.
Samozřejmostí je možnost financovat koupi nemovitosti hypotékou - s vyřízením a nalezením nejvýhodnějších podmínek Vám ochotně pomohou naši vyškolení specialisté, přímo v prostorách naší kanceláře.

Parametry domu

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Pstruží
ID
158-NP02320
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
133 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
198 m2
Podlahová plocha
133 m2
Plocha nemovitosti
1070 m2
Plocha zahrady
809 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
159 kWh/m2 za rok
Elektřina
400V
Plyn
Individuální
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Podlahové
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Nej

RE/MAX Nej

Hlavní třída 436/77, Havířov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Závodný

Petr Závodný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pstruží?

Podobné nemovitosti