Prodej rodinného domu, Olomouc - Nová Ulice, Dobnerova, 480 m2

Dobnerova, Olomouc, Nová Ulice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volejte makléři)

Prověřené firmy v Olomouci

Informace k domu

Prodej rodinného domu se zahradou na ul. Dobnerova, Olomouc – Nová Ulice. Jedná se o samostatně stojící rodinný dům se zahradou (výměra 568 m2) a garáží (integrovaná v domě). Celková plocha všech parcel činí 927 m2. Dům byl postaven v roce 1939. Dále u domu stojící zděný přístřešek, dříve využíváno jako další garáž.

Obytná budova celkem o 3. podlažích + půdní prostory, kde se nachází místnost se sociálním zázemím. Základy z kamene a betonu, zdivo z pálených cihel, stropy převážně dřevěné, střecha sedlová (hliníková šablona/plech z roku 2013), břízolitová fasáda. Dům byl naposledy rekonstruován v roce 1971 až 1972, nyní před rekonstrukcí. Na rohu budovy západ/východ je trhlina. V roce 1972 opraveno ankrováním a zpevněním v suterénu.

V nemovitosti se nachází v současné době, po stavebních úpravách, v přízemí/suterénu domu jednotka o dispozici 2+1 (vytápěno kotlem na tuhá paliva), dále dílna a garáž se skladem, v 1. patře dvě bytové jednotky o dispozici 2+1 (vytápěno plynovým kotlem), ve 2. patře domu jednotka o dispozici 3+1 + samostatná kancelář (vytápěno plynovým kotlem), v podkroví místnost se sociálním zázemím + úložné půdní prostory. Jednotky umístěné ve 2. patře mají k užívání vlastní balkón.

Centrální schodiště vede středem budovy, dvě samostatné stoupačky na každé straně domu. Nemovitost je velmi světlá a má prostorné pokoje. Po rekonstrukci budovy a rozdělení na jednotlivé bytové jednotky, by se mělo jednat o zajímavou investiční nemovitost v žádané části města.

Lokalita stavby je klidová s dostatkem zeleně, v dochozí vzdálenosti do fakultní nemocnice Olomouc. Dostupná veškerá občanská vybavenost, parky, hřiště, MHD, rychlé napojení na dopravní obchvat města.

Nemovitosti bez právních vad a omezení. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl prozatím vyhotoven. Pro více informací, fotografií a možnosti sjednání osobní prohlídky kontaktujte realitního makléře nabídky. Náš tip!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
volejte makléři
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Dobnerova, Olomouc, Nová Ulice
ID
00941
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
480 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
178 m2
Plocha nemovitosti
927 m2
Plocha zahrady
568 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
MHD
Balkon
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo GoldStar Reality

GoldStar Reality

Kollárovo náměstí 631/2, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jiří Kozák

Jiří Kozák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti