Prodej bytu 4+kk, Castelsardo, Itálie, 52 m2 (ID: 2134920)

Castelsardo, Itálie

5 114 970 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Představujeme vám nejen váš druhý domov, ale příležitost pro výhodnou investici. Výjimečné bydlení, kde se každé ráno probudíte s nádherným výhledem z oken na moře a večer pozvolna ustupuje pod oblohu plnou hvězd. V tomto domově je každý detail pečlivě propracován tak, aby všech 5 apartmánů zajistilo váš komfort. Navíc se z mezinárodního letiště ve městě Olbia do svého nového domova dostanete za 1,5 hodiny!

Proč tato nemovitost
• Pouhých 100 metrů od nejbližší pláže!
• Rezidenční komplex s apartmány a penthousem se nacházejí v klidné lokalitě městečka.
• Soukromé terasy s výhledem na moře a hrad Doria.
• Ke každému apartmánu je možno přikoupit parkovací místo.
• Vysoce kvalitní a moderní design.
• Centrum města je vzdálené jen 200 metrů.
• V bezprostřední blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost.
• Mezinárodní letiště Olbia je vzdálené 1,5 hodiny autem.
• Kupující neplatí realitní provizi!

Umístění
Apartmány se nacházejí v klidné lokalitě městečka Castelsardo s výhledem na Středozemní moře, v těsné blízkosti pláží, centra městečka a turistického přístavu. V okolí rezidence najdete řadu místních restaurací a obchodů.

Castelsardo
Malebné historické městečko Castelsardo leží v provincii Sassari na severozápadě Sardinie a je skvělým místem nejen pro dovolenou, ale také pro život. Nachází se zde nádherná pláž Lu Bagnu, která zaručuje příjemnou relaxaci, zatímco středověký hrad Doria a jeho okolí nabízí fascinující kulturní zážitky.

Apartmány na prodej
Apartmány disponují 1 hlavní ložnicí a dalšími 2 pokoji, obývacím pokojem s kuchyňským a jídelním koutem, koupelnou s toaletou a vlastní soukromou terasou s úžasným výhledem na Středozemní moře a místní historickou památku. Ke každému apartmánu navíc náleží parkovací místo.

Standardy
Apartmány disponují inteligentní elektroinstalací pro vzdálenou správu, včetně klimatizace a bezpečnostních systémů. Interiéry zdobí vysoce kvalitní povrchy. Vybaveny jsou nezávislými systémy vytápění a chlazení, elektrickými ohřívači ručníků v koupelnách a kvalitními okny a dveřmi pro energetickou účinnost.



Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitosti v Itálii.

Parametry bytu

Cena
5 114 970 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Castelsardo, Itálie
ID
AU20633
Stavba
Panelová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
52 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELLOX

Na Strži 2102/61a, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Rejcha

Jan Rejcha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk?

Podobné nemovitosti